VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag har tappat det helt…

Träningen som jag en period var så duktig med att helt tappat mitt fokus. Trots att jag vet med mig att jag mår så mycket bättre när jag tränar har jag inte prioriterat den på väldigt länge. Saker har gjort att jag under en period inte kunde träna och efter det så kom jag aldrig igång igen. Så dumt! Jag har ju aldrig varit en person som älskar träning men har ändå försökt komma iväg på något i alla fall två-tre gånger i veckan. Just för att jag vet med mig att det gör mig gott. Vet inte hur jag ska hitta motivationen igen men funderar i alla fall på att inte förlänga mitt medlemsskap på SATS då jag inte varit där på säkert över ett halvår och det känns som att kasta pengarna i sjön. Kanske att jag återupplivar det igen längre fram men just nu känns det som att jag behöver någon lugnare form av träning. En mjukstart. Något som är snällt både mot kroppen och huvudet.

Som det ser ut nu går jag endast på yoga en dag i veckan. Det är den yogan jag gått på i flera år nu och jag mår verkligen bra av den. Den senaste tiden har dock även den känts för mycket och jag känner inte samma lust att gå dit. Jag gör det däremot alltid och efteråt är det så himla skönt så yogan ska jag absolut fortsätta med och till och med kanske köra lite mer. Jag funderar därför på att bli medlem i Yogobe efter ett tips från min fina och kloka vän Maria som är grym på träning. Det är en hemsida med massor av bra yogaklasser, andnings- och meditationsövningar och en massa mer. Känner du till dem eller är du kanske medlem? Berätta gärna då om din erfarenhet. 

Spontant tror jag att denna form av träning skulle hjälpa mig mycket i det läget jag är just nu med mycket tankar som snurrar. Skönt också att kunna köra träningen hemma utan att behöva ta sig till ett gym. Måste dock införskaffa mig en yogamatta för det har jag faktiskt ingen. Och så kanske lite nya, sköna yogakläder för att bli ännu lite mer motiverad. Tycker faktiskt det går enklare och känns roligare om man har träningskläder som man känner sig fin i istället för en urtvättad gammal t-shirt som borde slängts för längesen. Fånigt kanske, men så är det för mig.

Laddar inför ett av mina yogapass…

Utöver det tänker jag att långa promenader är bra. Jag blir alltid så lugn när jag kommer ut i naturen och här på Kungsholmen där vi bor finns en bra runda längst med vattnet. Det är dock inte bästa perioden just nu för långpromenader men så länge det inte ösregnar tänker jag att det är ok. Eller, man kan ju promenera öven om det ösregnar bara man sätter på sig rätt kläder men känslan kanske inte är lika härlig som att promenera i solsken. Ja, du fattar säkert. :)

Hur håller du kroppen och knoppen i form?

Kram, J

 


Annons

Kommentarer


 1. Semmelmamman 12 oktober, 2017 on 23:07 Svara

  Mina morgonpromenader är min träning och meditation. Varje dag, året runt.
  Älskart!
  Kram 😍

  • jessicaolers 14 oktober, 2017 on 10:20 Svara

   Heja dig, jag kanske ska anamma det. 😘

 2. Ylva 14 oktober, 2017 on 09:43 Svara

  Vill bara tipsa om yoga with adriene som finns på youtube! (Gratis) Hittade henne samtidigt som jag blev medlem i yogobe men har hittills bara yogat med henne. Kör en 30-dagars challenge nu men hon har videos i olika längder och för olika moods. Hon är så härlig, varm och positiv!

  • jessicaolers 14 oktober, 2017 on 10:20 Svara

   Tusen tack för tips Ylva, det ska jag kolla upp. Kram, J

 3. Frida 14 oktober, 2017 on 19:52 Svara

  Jag springer. Varannan dag runt 40 min året om. Jag springer vart jag än är, hur jag än mår och vad jag än tänker på. Har börjat ca 3 mån efter att mina barn fötts och det har funkat för mig. På vintern springer jag hemma på eget löpband. Älskar hur det hjälper mig genom livet.

  • jessicaolers 16 oktober, 2017 on 12:20 Svara

   Heja dig Frida! Det jag gillar med just löpning är att du kan göra det närsomhelst och vartsomhelst. Det enda du behöver är ett par skor. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *