VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tavelvägg på plats…

Detta inlägg är ett samarbete med Poster Store.

Hej där! Som du kanske vet så flyttade vi till vår nya lägenhet i februari och sedan dess har vi fixat och trixat för att komma i ordning. Vårt senaste projekt har varit att ta tag i vår vita vägg i vardagsrummet som behövde prydas med något fint. Jag tycker det är extremt svårt med tavlor så vi har dragit oss lite för att göra klart detta projekt.

Men så kom jag i kontakt med Poster Store som säljer tavlor, posters och ramar och kände att med deras produkter kunde vi göra något fint. Sagt och gjort, jag och Rasmus satte oss ner och gick igenom deras utbud och valde ut de posters som vi gillade. Vi valde många motiv från naturen, olika vackra växter i både färg och svartvitt. Till dem blandade vi upp med några motiv på djur. Till alla posters valde vi sedan svarta ramar. Till alla utom en som fick en guldram. Tycker den kombinationen blev väldigt bra istället för att ha allt i svart.

Det som var så fiffigt är att det på Poster Stores hemsida finns ett avsnitt där de ger förslag och inspiration på olika tavelväggar. Så bra eftersom jag själv tycker det är svårt att få ihop en snygg sammansättning. Det kräver både tid och tålamod och man får ofta göra om både en och två gånger innan man är helt nöjd med onödiga hål i väggen som slutresultat. Vi hittade snabbt vår favorit och valde sedan motiv och format utifrån den. 

När beställningen väl var gjord gick det väldigt snabbt innan vi hade produkterna hos oss. Det som jag gillade var att allt var packat så bra. I andra fall när jag beställt posters på nätet har jag fått dem i en rulle vilket gjort det lite krångligare att få dem på plats i ramen utan att skada dem. Men Poster Store skickar sina posters som de är men väl inslagna så klart så att de inte ska bli förstörda under transporten. Ramarna var också de superbra, enkla att öppna upp och man behövde inte något verktyg utan kunde göra det med sina händer. Har tidigare stött på ramar där man måste skruva upp baksidan vilket jag inte gillade. Man vill ju ha det så enkelt och smidigt som möjligt.

Är du också ute efter något fint att pryda din vägg med? Just nu och till och med den 21 oktober får du nämligen 20% på alla posters från Poster Store om du uppger koden jessicaolers.

Jag är verkligen så nöjd med vår tavelvägg och nu känns det som att vi äntligen är klara i vardagsrummet. Hurra för det!

Kram, J

Detta inlägg är ett samarbete med Poster Store.


Annons

Kommentarer


 1. Så fint det blev

  • jessicaolers 10 oktober, 2017 on 20:01 Svara

   Visst blev det, känner mig meganöjd! Kram

 2. Hanna 10 oktober, 2017 on 20:13 Svara

  Det blev verkligen jättebra!

 3. Frida Johansson 10 oktober, 2017 on 22:34 Svara

  Wooow, så grymt imponerad över hur duktiga ni var på och göra tavelvägg. 😍 den blev jättefin !

  • jessicaolers 11 oktober, 2017 on 09:43 Svara

   Tack Frida! Jag kan dock inte ta åt mig äran då Rasmus var den som fixade mest. :) Kram

 4. Semmelmamman 11 oktober, 2017 on 06:35 Svara

  Så fint.
  Kram 😍

 5. Katarina 11 oktober, 2017 on 22:25 Svara

  Så snyggt gjort! Tycker det skulle vara superfint med en nätt och stilren läslampa/golvlampa bakom soffan.

  • jessicaolers 13 oktober, 2017 on 12:11 Svara

   Tack fina du! Vi har faktiskt redan en nätt lampa bakom soffan men den syns inte på bilden. Great minds think alike. :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *