VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lunch med vänner…

Hela helgen har vi tagit det väldigt lugnt. Mest hängt hemma och myst. Idag bjöd vi dock hem våra vänner Tobias och Henrik på lunch. Det var ett tag sedan vi sågs och då blir det alltid extra mysigt när man väl ses. Rasmus gjorde som alltid fantastisk god mat. Han är verkligen en riktig mästerkock min man. Idag bjöd han på Fish tacos som var riktigt, riktigt goda med olika röror till och picklade lök. Jag älskar picklad lök och kan äta den precis som den är utan något till. :) Noah var som vanligt uppspelt över att ha gäster hemma och det lektes både kurragömma och grillfest.

Nu är han och Rasmus ute i regnet och leker. Jag kände mig inte jättesugen eftersom det spöregnar och blåser en hel del. De satte dock på sig ordentligt med kläder så de lider nog inte så mycket av det. Rasmus försökte få Noah att de skulle hitta på något här hemma men han skulle prompt ut. Han behövde ”frisk luft” som han sa. :) Själv ligger jag i vår säng och skriver till dig. Skönt att få en stund för sig själv. Jag behöver ju min egentid och just nu är jag inne i en period när jag behöver det ännu mer.

Vi satte ju upp våra tavlor i vardagsrummet igår och det blev verkligen så bra. Jag är meganöjd och ska självklart visa dig hur det blev. Hela rummet blev mer levande till skillnad från när det bara var en vit vägg.

Hoppas du får en mysig söndagkväll!

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Åsa 8 oktober, 2017 on 20:40 Svara

  Vilken himla gullig kommentar av Noah:) :) Klok liten kille som behövde frisk luft, trots regn och rusk. då sover han säkert extra gott efter den lekstunden. Bra att du lyssnar på vad du behöver och får egentid då det fungerar att få.
  Föredrar verkligen fisk ist för köttfärs i tacos, alla gånger! Bra boktips med siffrorna, blir present till vänners barn, tack som skrev om det. Hoppas ni får en bra vecka! Kram!

  • jessicaolers 10 oktober, 2017 on 10:19 Svara

   Haha, visst är det så Åsa. Önskar dig också en bra vecka. Kram, J

 2. Therese 9 oktober, 2017 on 17:51 Svara

  Picklad rödlök är verkligen så gott! Jag håller med, jag kan också äta den precis som den är utan några tillbehör :)
  Hoppas du och din familj har en fin måndag!
  Kram

  • jessicaolers 10 oktober, 2017 on 10:20 Svara

   Jag älskar det verkligen. Man kanske ska byta ut chipsen på fredagsmyset till picklad rödlök. 😉 Önskar dig en fin vecka! Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *