VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Freyay!

Äntligen fredag, älskar denna veckodag! Man har hela helgen framför sig då man får göra precis vad man vill. Sova länge…eller just det, Noah 3 år vaknar ju tidigt oavsett vardag eller helg. 😂 Men man slipper i alla fall stressen som alltid infinner sig på vardagsmornar. Vet inte hur det är möjligt men oavsett om man från start har oceanen av tid slutar det alltid med att man är sen och superstressad. Det här med att passa en tid verkar inte ligga för vår älskade son.


Så vad ska vi hitta på idag? Som jag känner nu bara vara hemma. Duka fram fredagsmys, kolla på Idol och somna i soffan. Det är kanske det bästa jag vet. Just fredagar tycker jag är en hemmadag. Man är ofta trött efter veckan som gått och behöver en myspaus. En myspaus som jag tycker fredagarna ger en. Så är man pigg och sugen på att hitta på skoj resten av helgen. Denna helg har vi helt oplanerad. Lite fix här hemma i form av att rensa bort sommarkläderna till förmån för höst- och vintergarderoben. Sen ska vi upp med lite tavlor i vardagsrummet. Är så spänd på att få upp dem, tror och hoppas att det kommer bli toppenfint. Visar er så klart när vi är färdiga. Är så glad att vi äntligen börjar landa här hemma i lägenheten. 

Vad hittar du på i helgen?

Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *