VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa appen…

Jag måste bara tipsa om en superbra app som heter Cost Split. Precis som namnet avslöjar så är det en app som hjälper dig att hålla koll på en grupps utgifter. Utgifter vid tex en resa med kompisarna eller om du och din familj reser med en eller flera andra familjer. Den är superenkel att använda och kortfattat håller den reda på vem som betalat vad och slutligen vem som är skyldig vem pengar när semestern, resan eller festen är slut.

Steg 1 är att man att lägger till alla som ska vara med och dela på kostnaderna. När det är klart kan man börja använda appen. Man lägger till kostnader allt eftersom de kommer in och skriver in vem som betalat. Man klickar även i vilka som ska vara med och dela på summan. Ofta när man reser i grupp kanske alla inte är med hela tiden. Då låter man bara bli att klicka i den eller de personerna. Så fiffigt! Och självklart kan man välja valuta efter vart man befinner sig.


Vi använde denna app under vår tjejhelg i Palma och jösses så mycket smidigare det var att använda den istället för att försöka komma ihåg vem som betalat vad, splitta på notor och skicka pengar fram och tillbaka. När vår resa var slut och vi lagt in alla kostnader räknar sedan Cost split ut vem som ska ge vem pengar. Så himla smidigt! Med ett enkelt klick kan man sedan skicka en länk till alla i gruppen så att alla (som har appen nedladdad) kan ta del av all info.


Älskar den här appen och kommer från och med nu alltid att använda den när jag åker iväg på resor i grupp. 

Kram, J


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *