VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Galet bra produkt!

Som du säkert vet så använder jag NeoStratas produkter till mitt ansikte. Är så himla nöjd med dem och efter mitt besök på Nordiska kliniken här i Stockholm har jag ju nu produkter som är anpassade för just mig. Jag har använt dem nu ett tag och är meganöjd.  Jag har hittat mitt hudvårdsmärke och jag kommer aldrig, aldrig att byta bort det. Superbra produkter som verkligen gör skillnad och som inte kostar skjortan.

En av produkterna som jag är extra förtjust i är en peeling som heter Smooth Surface Daily Peel Pads. Det är som små bomullspads fyllda med ren magi känns det som. Huden blir ultraren och ultralen. Jag använder den ofta som en kur när min hud känns oren eller när jag känner mig trött och glåmig. Du tar den efter rengöring, ungefär som när du tar resterna av sminket med ett ansiktsvatten. Du klappar sedan ansiktet så det blir torrt och på med din nattkräm. Den gör verkligen underverk och morgonen efter känns huden toppenfräsch. Älsk på denna magiska produkt!


Kram, J


Kommentarer


  1. FotoNina 29 september, 2017 on 08:15 Svara

    Åh vad kul att läsa,
    jag har haft samma länge nu och känner att det nog är dags att prova något nytt. Har hört massa bra om dessa, kanske blir till att testa ❤️❤️

    • jessicaolers 29 september, 2017 on 09:06 Svara

      Jag kan verkligen rekommendera dessa produkter. Men gå till någon som säljer dem så att du får produkter för just din hudtyp. Kram och lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *