VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vår räddning…

Detta inlägg är ett samarbete med Pelican Self Storage.


Du som varit med mig här på bloggen minns säkert att jag bekymrat mig över att vi inte har något externt förråd till vår nya lägenhet. Ett förråd där man kan ställa undan saker som man inte använder så ofta men som man ändå vill ha kvar om utifall att man längre fram får användning av dem. Någon sådan förvaring har vi inte och det har verkligen retat mig. Nu har vi dock hittat lösningen i Pelican Self Storage som hyr ut förråd i olika storlekar. Lycka!

Så i helgen for jag och Rasmus iväg för att köra bort sådant som bara stått i vägen hemma i lägenheten. Perfekt sysselsättning för att skingra tankarna och tänka på annat än cancer och sjukdom. Och sååå skönt att få undan allt ”skräp” då det inte är superkul att ha ett litet ”förråd” bakom soffan. 🙂 Under sängarna har vi också samlat en massa saker men nu är det ordning och reda där med. Älskar ordning och reda!

I Stockholm har Pelican Self Storage sju olika center att välja på beroende på var man bor. Alla har samma höga standard med övervakning dygnet runt. Förråden är uppvärmda med bra belysning. Det där med belysning är viktigt för mig efter att alltid haft förråd med i princip inget ljus alls. Annat som är viktigt för mig är att kunna ha bra tillgång till förrådet. Att slippa kontakta någon och boka tid utan kunna hämta eller lämna saker när det passar mig. Så är det här. Man får en unik nyckel och mellan 05.30-24.00 alla dagar i veckan har man tillgång till sitt förråd. Pelican Self Storage har till och med släpkärror som man får låna helt gratis upp till 24 timmar. Hur bra?!

Väl på plats blev jag verkligen positivt överraskad över hur smidigt allt var. Pelican Self Storage har en stor lastingång där man enkelt kan lasta av sina saker. Vagnar finns att låna så att man slipper konka och bära tunga saker och gå flera gånger. Sedan finns stora, stora hissar till de olika våningsplanen. Till och med vår dörr som är 2,4 Meter lång gick in utan problem. Väl framme vid vårt förråd var det bara att lasta in allt. Förrådet vi valt är på 1,5 kvm och på den ytan får man plats med massor. Jag som innan hade gått och oroat mig över att allt kanske inte skulle få plats hade verkligen inte behövt göra det. Så typiskt mig att oroa mig i förväg! ?

Så nu har våra saker som inte får plats i lägenheten fått ett tillfälligt hem hos Pelican Self Storage. Såååå skönt!

Kram, J

Detta inlägg är ett samarbete med Pelican Self Storage.

<<<<<<<<<
t;<<<<<<<
lt;<<<<<<
<<<<<<
;<<<<<
t;<<<<
gt;<<<
><<
p>


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *