VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Söndag på Rosendal

Som du kanske vet så var min mamma och hälsade på oss i helgen. Vi hade det så mysigt tillsammans. Noah älskade att ha sin mormor på besök och frågar nu hela tiden om när mormor kommer tillbaka. Det var verkligen så fint att se dem tillsammans och framförallt höra dem. Som de skrattade tillsammans. ❤️


På söndagen blev det ju galet vackert väder så då gjorde vi en utflykt till Rosendal. Noah var på strålande humör och pratade med alla han mötte. Enligt mamma är han exakt som jag var när jag var liten, orädd, framåt och väldigt frågvis. 🙈 Noah har verkligen kommit ur den där perioden då han var så arg hela tiden vilket är skönt både för oss och honom. Allt blir så mycket enklare och roligare med glada miner. Sen är han inte glad jämt så klart (vem är det?) men nu är det inte 10 utbrott om dagen längre utan man kan resonera med honom och han tar in och förstår istället för att slänga sig på backen och göra tvärtemot. Min älskade, härliga pojke!
Väl ute på Rosendal blev det spring och lek bland äppelträden, fotokurs (för Noah) och en mysig fika. Jag hann även med en snabbis i butiken men inget följde med hem denna gång. Eftersom mamma skulle hem till Dalarna och hade en tid att passa blev det sedan tidig middag på Vapiano. Jag gillar verkligen deras mat (min favorit är Risotton med scampi) men oj vad jag inte gillar deras köer. Man får alltid vänta i en evighet och jag lyckas alltid välja fel kö. Den som det är minst folk i men där alla som är före mig alltid ska beställa 100 rätter. Det slår aldrig fel. 😂

Mästerfotografen Noah har tagit denna bild.

Vi hann dock både få och äta upp vår mat innan mamma skyndade iväg till centralen. Noah var inte helt nöjd med att behöva säga hej då till mormor men vi hoppas hon kommer ner snart igen. Så glad att de två hittat varandra äoch blivit sådana fina kompisar.

Noah blev så klart kompis med killarna som bakade pizza så han fick både Mer och en kaninpizza av dem.

Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *