VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Att underlätta i vardagen…

Detta inlägg är ett samarbete med Mathem.

För mig är det superviktigt att nyttja alla sätt som kan underlätta min och familjens vardag. A och O för oss är planering. Allt blir så mycket enklare då. När vi planerar i förväg vem som hämtar respektive lämnar, vad vi ska äta till middag osv. Gör vi inte vår planering blir det kaos och sura miner. En sak som vi hållit fast vid vecka efter vecka och som verkligen underlättar vår vardag är för oss ät Mathem. Älskar att det är så galet smidigt att få hem de varor man önskar. Hur man i lugn och ro kan sitta hemma och göra sin beställning. Ofta gör vi vår beställning på söndagen och så får vi leverans dagen efter. Inte behöva bära på tunga kassar utan det enda vi egentligen behöver är att ta emot och sedan packa upp alla varor.

Förutom att handla från Mathem får jag även inspiration hos dem för nya maträtter att laga. Ett av mina löften för året var ju att laga minst en ny rätt varje vecka och eftersom jag inte är så påhittig i köket är Mathems receptbank guld värd för mig. Just nu är jag inne på smarriga helgfrukostar och har hittat massor av recept hos Mathem. Favoriterna är dessa pannkakor som man kan variera i all oändlighet med olika tillbehör eller den här smoothie bowlen som känns fräsch och hälsosam till dagar när man är på sitt hälsosamma humör. :)

Vill du också få mindre stress i vardagen genom att handla på Mathem? Just nu får du världens godaste äppelmust utan kostnad när du uppger koden: JESSICAMUST.


Kram, J

Detta inlägg är ett samarbete med Mathem.


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *