VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bildregn från Palma…

Du som har varit inne här på bloggen har nog inte undgått att jag varit på tjejhelt i Palma, denna fantastiska stad som jag är så löjligt förtjust i. Vi hade det verkligen hur härligt som helst och när jag tittar på alla bilder jag tog blir jag alldeles varm i hjärtat. Vill ju så klart dela med mig av den känslan så här har du ett bildregn från min favoritstad…hoppas du har överseende med att de kommer lite huller om buller. :)

Jag kommer senare i veckan att lägga ut mina måsten i Palma, missa inte! :)

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Moa wilhelmsson 14 september, 2017 on 18:05 Svara

    Så otroligt vacker du är på bilderna! Man blir allt lite avundsjuk så här i vardagskaosstressen en torsdagskväll… känner mig sliten o trött men ändå tacksam på sätt o vis…

    Du ser väldigt lycklig ut på bilderna. Tycker du strålar. Tack för en härlig blogg! Läser den med glädje och det är ett trevligt avbrott i vardagen. Kramiz från växjö

    • jessicaolers 16 september, 2017 on 20:43 Svara

      Men fina du, tack snälla! Inte alla dagar är toppendagar men med vänner i Palma är det lätt att bli vacker. ❤️ Stor kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *