VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så bra helg…

Nu sitter jag på planet på väg hem efter en så härlig helg i Palma med mina tjejer. Vi har verkligen haft det bra…ätit god mat, skrattat massor och tankat energi. Hotellet vi bodde på var väldigt bra, precis lagom stort (jag gillar små hotell med få rum), världens godaste frukost och superbra läge. Kan verkligen rekommendera. Tänkte att jag skulle göra en lista med mina Palmafavoriter till dig om det är så att du har planer på en tripp till denna härliga stad. Den får bli ett eget inlägg. Även alla bilder kommer, måste ladda ner dem från kameran…här kommer en liten del…


Nu längtar jag hem till mina killar. Det ska bli så mysigt att få träffa dem igen. Är glad att vi landat ganska tidigt så att jag får kvällen tillsammans med dem. ❤️

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. LinizTravel 10 september, 2017 on 20:35 Svara

  Så härliga bilder :) underbart m
  Palma& tjejweekend :)

  • jessicaolers 13 september, 2017 on 07:00 Svara

   Tack! Vi hade det verkligen så bra! Kram

 2. Carro 12 september, 2017 on 13:04 Svara

  Om drygt en vecka är det dags för mig och mitt Borlängegäng att åka dit – så en lista med tips vore fantastiskt 😊

  • jessicaolers 13 september, 2017 on 07:00 Svara

   Åh, så härligt för er! Listan kommer. :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *