VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vilken respons!

Wow vilken respons jag fick på gårdagens inlägg om att jag ska byta jobb. Igen. :) Så himla fina är ni som peppar mig och kommer med hejarop. Jag tror verkligen att det här kommer bli så bra och jag är så himla glad att jag till slut tackade ja till jobbet. Ser verkligen fram emot att börja jobba på Folket Sthlm och även fastän jag tidigare sagt till mig själv att jag inte ska tillbaka till byråvärlden så känns det som helt rätt beslut.  Tur att man kan ändra sig! :)

Folket Sthlm är inte en traditionell reklambyrå utan man jobbar mer som en inhouseavdelning vilket passar mig perfekt. Jag kommer att jobba med en kund (till skillnad mot flera under mina tidigare år på byrå) vilket innebär att jag kommer kunna ha fullt fokus på i mitt fall Scandic och alla spännande planer som ligger framöver. Jag har en spännande höst att se fram emot känns det som.

18 september börjar jag mitt nya jobb men först väntar några dagar i Palma med mina tjejer  (åker i morgon) och sen en veckas jobb på mitt nuvarande arbete.

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. LinizTravel 5 september, 2017 on 19:50 Svara

  Åh stort grattis!!!! Vad roligt :) åh härligt m Palma!!!! Trevlig resa! Kramar

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:52 Svara

   Men eller hur, två härliga saker på en och samma gång! Kram

 2. Stina 5 september, 2017 on 20:03 Svara

  Grattis till nya jobbet!!! 🎉🍾😚

 3. Åsa 5 september, 2017 on 20:59 Svara

  Är det rätt så är det:) Eller hur, visst är det tur att man kan ändra sig, väldigt starkt och viktigt många gånger. Låter jättekul med Scandic, hoppas du vill och får dela med dig av jobbet. Skulle tycka det vore intressant och lärorikt, ja och så kul om du vill göra ett inlägg om hur du tänkt/ältat/rådfrågat osv i byten av jobb. Tor det är många som vill och skulle behöva byta, men inte vågar… Förstår om det blir personligt, men lite övergripande kanske. Kram

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:51 Svara

   Älskar att du ger mig så mycket feedback Åsa, heja dig! Det kan jag absolut göra. Så glad att jag vågade även denna gång. Kram ❤️

 4. Laila 5 september, 2017 on 22:50 Svara

  Grattis till jobbet fina Jessica 😍❤❤❤

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:50 Svara

   Tusen tack fina! Hoppas vi springer på varandra snart. Kram 😘

 5. Uppochhoppa 6 september, 2017 on 09:20 Svara

  Vad roligt med nytt jobb, stort grattis Jessica!!!!

 6. Fia 9 september, 2017 on 13:48 Svara

  Så härligt Jessica! Min erfarenhet är att gå på magkänsla. Den brukar för det mesta stämma. Njut sista tiden i Palma och lycka till på ditt nya jobb!
  Kram kram

  • jessicaolers 10 september, 2017 on 11:10 Svara

   Helt rätt Fia, försöker också lyssna på den. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *