VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Jag har gjort det igen…

Du kommer tycka att jag är galen men jag har gjort det igen. Jag har sagt upp mig för att börja på ett nytt jobb. Det här var inte planerat. Med andra ord, jag har inte sökt detta jobb utan ”jobbet” sökte upp mig. Hade inte en tanke på att sluta på mitt nuvarande jobb förrän jag fick ett samtal som fick mig på andra tankar. Det var inte ett lätt beslut och jag har ältat fram och tillbaka, vägt för- mot nackdelar och rådfrågat familj och vänner innan jag till slut bestämde mig. En och annan rädsla har jag också viftat bort eftersom detta jobb innebär lite mer ansvar.  En utmaning som jag nu när jag landat i det ser så mycket fram emot. Jag känner i magen att det är rätt och det ska bli så himla roligt att ta sig an detta nya.

Så, vad är det då jag ska göra? Det ska jag så klart berätta. :) Jag ska börja som Operativ Projektledare på en byrå som heter Folket Sthlm. Där kommer jag att jobba med Scandic Hotels. För mig som älskar mat, resor och hotell är det här en drömkund. Sen att det dessutom händer en hel del saker hos dem som jag kommer att få vara med och jobba fram känns så himla kul.


Jag är verkligen jätteglad och också så galet stolt över mig själv. Heja, heja mig! Och heja, heja Folket Sthlm som känns som en väldigt bra arbetsplats. En byrå med kloka ägare, roliga kunder och kanske det viktigaste av allt…en byrå med sunda värderingar. Extra viktigt för mig som småbarnsmamma nu när jag inte bara har mig själv att tänka på utan även min lilla familj.

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Semmelmamman 4 september, 2017 on 19:46 Svara

  Heja dig! Vad roligt. Stort grattis och lycka till. 💕

 2. Annika 4 september, 2017 on 19:52 Svara

  Åh vad roligt! Stort grattis och all lycka till dig 💗

 3. Frida 4 september, 2017 on 19:55 Svara

  Spännande, jag tycker att det är modigt gjort av dig att våga, inte dumt på en fläck. Det gäller ju att vara sann mot sig själv och sina drömmar. Heja och lycka till!

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:56 Svara

   Du har så rätt Frida! Jobbet är ändå en stor del av ens liv och då gäller det att ha det bästa. 😊 Kram

 4. Åsa 4 september, 2017 on 20:32 Svara

  Grattis till nya jobbet FINA du! Inte alls dumt, tvärtom! Klokt, väldigt modigt och helt rätt av dig att lyssna på ditt inre. Jobbet ska kännas bra långt in i hjärtat och magkänslan även den. Faktrum är att jag har tänkt tanken ett par ggr och ”läst mellan raderna”, kunde varit en vild gissning men tycker att det lyst igenom lite att du inte kanske superdupergillade ditt andra jobb. Förstår att du inte beslutade dig över en natt om en sådan sak, många tankar och grubblerier förstår jag, tycker du är så stark! När börjar du? Låter som ett jätteroligt jobb du har framför dig. Och Palma! :) Lite avis är jag allt:)) KRAM

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:55 Svara

   Jag tror verkligen det kommer bli toppen! Tack för stöd Åsa. ❤️ Jag börjar den 18/9 så inte långt kvar. Kram

 5. Malin 4 september, 2017 on 20:52 Svara

  Heja dig. Vad modig du är. Hoppas nya jobbet är allt du hoppas.

 6. Mia 4 september, 2017 on 21:07 Svara

  Grattis! Krävande men kul med nytt jobb!

 7. Marita 4 september, 2017 on 21:16 Svara

  Bra Jessica. Jag anade att nåt var i görningen. Man måste hångla med många grodor innan man hittar rätt, så även i arbetslivet. You go girl!

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:49 Svara

   Haha, så bra uttryck älskade vän! Puss

 8. Filippa rådin 4 september, 2017 on 21:44 Svara

  Modiga starka underbara du!! Vad glad jag är för folket Sthlm som får ha dig hos sig!! Det där jobbet var ju som gjort för dig❤️. Vi måste ses nästa gång jag är nere. Stor kram Filippa

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:54 Svara

   Tack fina du! Och ja, nästa gång du är nere måste vi ses! 😘❤️😘

 9. Martina 4 september, 2017 on 21:48 Svara

  Kul 😊

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:53 Svara

   Ja, är så nöjd över mitt beslut Martina! Kram

 10. Fotograf Nina 4 september, 2017 on 22:28 Svara

  Härliga du, modigt att våga 👊🏻👊🏻
  Heja utmaningar och Heja att ta steget!

  Grattis!

 11. Ingegerd 4 september, 2017 on 23:22 Svara

  Åh, vad roligt! Kommer passa dig perfekt!
  Stort grattis ! Lycka till!

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:53 Svara

   Åh det hoppas och tror jag med! Tack fina. Kram

 12. Paulina Gunnardo 4 september, 2017 on 23:25 Svara

  Spännande! Lycka till!

 13. Kristin/onlyfemale 5 september, 2017 on 17:47 Svara

  Heja dig! Vad roligt. Stort grattis. Kram

  • jessicaolers 6 september, 2017 on 08:52 Svara

   Tusen tack Kristin, känns så bra! Kram

 14. Diana - "La madre" 7 september, 2017 on 08:45 Svara

  Men vad glad jag blir för din skull. Stort grattis och lycka till, jag tror du kommer att klara det så otroligt bra.
  Vad händer med tjänsten du hade nu? Öppet för alla?
  Kram

  • jessicaolers 7 september, 2017 on 18:21 Svara

   Tusen tack bästa! Är osäker på vad som händer med min nuvarande tjänst men tror den kommer att annonserar ut. Kram

 15. Lisa / livet från den ljusa sidan 7 september, 2017 on 20:54 Svara

  Men GRATTIS! Låter grymt ju!

 16. Susanne 9 september, 2017 on 23:46 Svara

  Grattis:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *