VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hemmakväll

Igår när Rasmus var på Popaganda hängde jag och Noah hemma hos våra vänner Tobbe och Henrik. Så glad att de äntligen flyttat hem från Kina. De bjöd på supergod höstig middag och vi hade en supertrevlig kväll tillsammans med några andra vänner som jag inte träffat på länge. Tycker det är så himla härligt med hemmamiddagar och ska försöka styra upp många sådana hemma hos oss nu när hösten och mörkret kommer. Inget avancerat utan fokus ska ligga på att umgås. Tycker det är så lätt att glömma bort det där viktiga umgänget nu när vardag med jobb och dagis är igång igen.

Kände mig lite grå så målade mina läppar och vips kändes det lite bättre…

Noah har varit så fin hela helgen. När han och jag tog bussen in till stan för middagen var han så glad och uppspelt. Han gillar verkligen att gå bort och ännu mer att ha folk omkring sig. Han skulle nog älska att bo i ett kollektiv tror jag. 🙈

Det blev en ganska sen kväll. Mycket senare än vad jag tänkt. Tror jag och Noah var hemma efter ett. Blev förvånad när jag tittade på klockan. Men så är det väl när man har trevligt. Tiden bara flyger iväg. Noah somnade så klart tidigare. Efter middagen låg han i Tobbe och Henriks säng och tittade på film. Och eftersom han inte vilat på dagen dröjde det inte många minuter förrän han sov gott. Han vaknade sedan till lite när jag bar över honom till vagnen men somnade snabbt om efter att ha fått lite ”nenne”. Sen sov han nedbäddad i vagnen hela vägen hem. Vaknade inte när jag lade över honom i hans säng och inte heller när jag klädde av honom. Älskade, fina unge! ❤️

Nu ligger jag och Noah i sängen och tar det lugnt. Han tittar på film och jag skriver till dig. Pappa Rasmus fixar med lunchen och när den är uppäten ska de gå ut en stund så att jag får lite egentid.  Vi hade först tänkt åka ut i skogen och plocka svamp men har hört från flera håll att det är dåligt med svamp i år. Dessutom är det inte jättehärligt väder så istället blir det jag och min bok.

Hoppas du har en fin söndag.

Kram,


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *