VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Min kärleksfulla pojke!

Jag är så himla förälskad i min fina pojke. Det är fantastiskt att se Noah utvecklas till en egen person. En egen person med egna tankar och egen vilja. En liten människa som ger mig så mycket kärlek och som flera gånger om dagen säger; – mamma, jag tycker om dig. De där orden får mitt hjärta att svämma över och mina ögon att tåras. Min älskade fina pojke som är så otroligt omtänksam och kärleksfull.

Det känns som att han den senaste tiden har ”landat”. Eller att vi har landat. Att det just nu är bra balans i vår lilla familj med färre utbrott och sura miner. Självklart kommer de små utbrotten då och då, både från Noah och från oss vuxna men det känns som att de blivit färre och inte längre är lika allvarliga. En sådan skön känsla efter en ganska lång period då det varit ganska tufft för oss alla. Nu kan vi för det mesta prata om saken. Självklart testar Noah fortfarande och blir sur när han inte får som han vill men det går att avleda honom på ett annat sätt nu. Få honom på andra tankar när han för hundrade gången frågar om han får titta på paddan när vi redan sagt nej. 

Han försöker vår lilla prins och även om det är jobbigt att behöva säga nej så älskar jag ändå att han inte bara ger sig. Han kommer med argument och förslag…säger ofta; – mamma, jag har en idé. 🙂 Och så kommer det ett litet utlägg om varför han ska få se på paddan eller varför vi ska äta glass fast det bara är måndag morgon. Precis så gjorde han igår på väg till förskolan. Tittade på mig med sina busiga ögon och säger just; – mamma, jag har en idé. Jag tycker vi går hem och äter glass. Som jag önskar att jag bara kunde säga; ja men det gör vi. Är rädd för att om jag gör det så kommer den där idén att komma varje dag och hur mycket jag än önskade kan jag ju inte stanna hemma från jobbet och äta glass varje dag. 🙂

Han är verkligen full av energi vår Noah. Sitter aldrig still och springer hellre än går. Ett riktigt lyckopiller som nu verkligen börjar bli en stor pojke. Tre år har han funnits i mitt liv. Tre år av så mycket kärlek och lycka men även gråt och frustration. Det är inte lätt att vara mamma men trots dålig sömn och gråa hår är det så värt det. Jag skulle aldrig önska mitt liv på något annat sätt. Tack min älskade Noah för att du valde att komma till just oss.

Kram, J


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *