VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Måndag…igen.

Hej där! Hoppas du fått en fin start på veckan. Själv vaknade jag sur men nu känns det bättre. :) Idag börjar äntligen min yoga igen och det ska bli så skönt att ha den att gå till varje måndag. Förutom att den stärker min kropp ger den mig även ett inre lugn. Så skönt med 1 1/2 timmes paus från alla måsten och tankar som snurrar. 

Helgen som passerade var väldigt lugn. Min mamma har varit på besök så jag har spenderat mycket tid med henne och syster med familj. I fredags fick pappa Rasmus lite egentid då jag och N sov över ute i Nacka. Noah älskar verkligen att vara hos sina kusiner. Få leka med deras leksaker och titta på film tillsammans med dem. Så glad att de har varandra!


Vi gjorde en liten utflykt till Bullandö Marina där vi åt lunch och avslutade med en så galet god glass på Bullandö Glassfabrik. De har även världens godaste sorbet som är krämig som vanlig glass men inte lika mättande. Ett tips är att ta den som heter blodgrape, syrlig och helt fantastiskt god. Efter bus, lek och klättring på berget åkte vi vidare till nästa ställe.


Minns inte namnet men det var hur mysigt som helst. Ett hus ute på landet där de hade café, en liten gårdsbutik och även en loppis att fynda i. I shoppen sålde de bland annat egengjord saft och sylt fint förpackat. 

Jag tycker verkligen att det är så mysigt ute på landet med de små grusvägarna, de gamla husen med hagar och ängar runt omkring. Vet inte om jag skulle vilja bo så men absolut ett lantställe. Ett ställe att kunna åka till på helger och semestrar för att bara koppla av och vila. Drömmen! :)


Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *