VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mitt hjärta går sönder…

Fy för när ens barn är ledsna. Idag var en sådan morgon då Noah var superledsen när jag skulle lämna honom på förskolan. Vi kramades länge, länge med det hjälpte liksom inte. Till slut var jag bara tvungen att gå och det för mig är helt fruktansvärt. Att lämna en gråtande Noah…mitt hjärta går i tusen bitar och jag vet att jag kommer att bära med mig den här olustiga känslan jag har just nu hela dagen. Men det är ok för jag vet att det för Noah snart går över och att han om några minuter leker glatt med sina kompisar.

Misstänkte att det kunde bli så här efter ett långt sommarlov, det var samma sak efter julledigheten. Önskar så att lämningen blev något glatt och positivt för jag vet ju att Noah trivs på sin förskola och har det hur bra som helst där. Men det kanske kommer…det är ju hans första vecka efter sommarlovet så kanske inte så konstigt att han inte gärna vill lämna oss efter så lång tid tillsammans. Jag tycker ju också att det är jobbigt att vara ifrån honom men som vuxen kan man ju hantera det på ett annat sätt.

Vi pratar dock en hel del om att det är ok att vara ledsen. Ok att sakna och längta. Och att vi vuxna också gör det. Vet inte hur mycket av det Noah förstår men känner att det är viktigt att bekräfta hans känsla. Att den är helt ok. Min älskade fina pojke som blivit så stor men ändå fortfarande är så liten. ❤️


Önskar dig en fin fredag!

Kram, J


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *