VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vår lördag!

Hej! Hoppas du har en fin söndag. Här i Stockholm är det grått och regntungt idag så än så länge håller vi oss vi hemma. Denna helg har varit en riktig pysselhelg. Vi har fixat i vårt förråd och rensat ut en hel del. Älskar att rensa! Jag har också varit hos bästa Maria på ByMani och gjort Microblading/3 D ögonbryn. Har ju funderar på det länge och nu slog jag till. Kommer dock skriva ett helt inlägg med bilder och så om det längre fram. Tänkte att brynen ska få läka innan jag visar före- och efterbilder. Brynen skiftar ju färg nu så här i början. Från jättemörk, till lite ljusare och sedan till den ”rätta” färgen. Tycker dock att man redan nu kan se att slutresultatet kommer att bli riktigt bra. Naturligt precis som jag vill ha det. 

På väg hem från salongen smet jag in på Nespresso och shoppade en kaffemaskin. Den som vi har haft i många år gick sönder innan sommaren så jag har sedan dess varit sugen på att köpa en ny. Jag dricker ju inte jättemycket kaffe men Rasmus gör och så tycker jag att det är trevligt att kunna bjuda på när vi har gäster. Eftersom jag alltid dricker latte köpte jag även en mjölkskummare. Och så kaffekapslar så klart.  Starka till Rasmus och lite svagare till moi. Känner mig supernöjd över vår nya ”familjemedlem”.



På kvällen var vi hembjudna till våra vännen Timo och Elin på middag. De bor i en helt fantastisk etagelägenhet på söder som på riktigt är som en dröm. Vi hade en supermysig kväll med god mat, lite vin och en massa prat. Noah var så nöjd eftersom han fullkomligt älskar Timo. Vet inte hur många gånger han berättade för allt och alla att han minsann skulle hem till Timo. 😊 Det första han frågade i morses när han vaknade var om vi skulle hem till Timo. Överförtjust kan man säga.



Nu ska jag pyssla lite till här hemma. Förbereda inför Noahs förskolestart i morgon och klicka hem lite mat från Mathem. Skönt att ha det mesta med middagar och så planerat inför veckan.

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Mikaela 13 augusti, 2017 on 13:30 Svara

  Jag dricker inte kaffe själv men min man gör.Vilken Nespressomaskin är detta?Kanske skulle överraska honom med en även om vi har en Moccamaster kan det vara kul med omväxling :)

  • jessicaolers 13 augusti, 2017 on 13:50 Svara

   Hej Mikaela! Detta är deras variant som heter Essenza Mini. Den finns i två utformande. Den raka som vi har och så en som är lite trekantig. Gillar den för att den tar liten plats och så är den inte superdyr; 899 kr. Just nu har de dock ett paketpris så jag betalade 1299 kr för maskin och mjölkskummare och så fick man en ”travel mug” med på köpet. Är sååå nöjd! :) Kram

 2. Mikaela 13 augusti, 2017 on 19:34 Svara

  Tack snälla Jessica för att du tog dig tid att svara.Såg nu att den säljs här i närheten av mig så jag ska ta och överraska mannen min,det va tyvärr länge sedan men det är han värd.

  • jessicaolers 16 augusti, 2017 on 08:29 Svara

   Åh så roligt Mikaela, han kommer bli så glad! 💕

   • Mikaela 16 augusti, 2017 on 17:39 Svara

    Han blev verkligen överraskad och glad.Han har ju jobbat på Nespresso så det är lite kul :)

    • jessicaolers 17 augusti, 2017 on 22:00 Svara

     Men så roligt, förstår att han blev glad. Vilken färg blev det? Kram, J

 3. Malin 26 augusti, 2017 on 15:24 Svara

  Timo Keihag från Lischöping!

  Vi är lika gamla jag och Timo, 76:or så jag vet bara vem-han-är så säga. Tihi!

  Han gick på Fredriksdal och jag på Dalängen.

  Kul o se nån man känner igen så där bara!

  Tack för en jättebra blogg! ♥

  • jessicaolers 26 augusti, 2017 on 19:46 Svara

   Åh så roligt att du känner igen Timo som är en nära vän till oss. Glad att du gillar bloggen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *