VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första veckan avklarad!

Heja mig! Nu är första arbetsveckan efter semestern avklarad och jag måste faktiskt säga att det gått riktigt bra. Visst, jag har varit trött när klockan ringt på morgonen men inte så där zombietrött som jag var rädd för att jag skulle känna mig. På jobbet har det varit relativt lugnt eftersom många fortfarande är på semester så jag fick en skön mjukstart vilket alltid är trevligt. Ingen härlig känsla att gå från lugna, oplanerade  dagar till hets och stress. Sen har det ju underlättat att vi inte behövt hämta och lämna på förskolan denna vecka. Mycket tacksam för det!


Nu ser jag dock fram emot helgen och den kunde ju inte börjat bättre. Här i Stockholm skiner solen från en klarblå himmel och det är riktig sommarvärme. Älskar det! Vi har inga direkta planer utan ska bara njuta av ledig tid. Eller, jag har ett projekt som känns sådär kul och det är att fixa i ordning vårt lilla förråd. Ingen kul syssla men det kommer kännas så skönt när det är klart. Före- och efter bilder kommer så klart här på bloggen.

Önskar dig en fin helg med en kram och denna otroligt vackra blomsterbukett. Har ju haft ett sommaruppehåll på min blonsterprenumeration men nu när vardagen åter här här känner jag att jag behöver mina fredagsbuketter.


Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *