VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så bra små namnetiketter!

Detta inlägg är ett samarbete med Filur namnlappar.

Inför att Noah skulle börja förskolan (alltså för ett bra tag sedan) beställde jag namnlappar för att märka hans kläder men även hans saker. Sonderade terrängen innan jag bestämde mig för Filur och har varit så nöjd med mitt beslut. Namnlapparna är som klisteretiketter som du fäster på önskat ställe. Jag var lite tveksam till om de verkligen skulle sitta kvar tvätt efter tvätt men jag har aldrig varit med om att en namnlapp trillat av eller lossnat. Jag är verkligen supernöjd med dessa namnlappar från Filur, perfekt inför förskolan i höst då alltid nya kläder och skor inhandlas som behöver märkas upp. Viktigt att ni följer tvättråden och läser på ordentligt om hur ni fäster dem. De ska fästas på tvättrådslappen alternativt annan märkeslapp, annars riskerar de att trilla av.

Det var därför självklart för mig att beställa från Filur nu igen när namnlapparna tog slut. Denna gång beställde jag i lite olika färger och mönster och lade även till mitt telefonnummer om utifall man någon gång glömmer en ryggsäck eller jacka. Då är det ju fiffigt med både namn och nummer så att den som hittar den har möjlighet att kontakta oss. Då blir det enklare att få tillbaka borttappade saker tänker jag. När den som hittar det inte behöver utöva detektivarbete utan har all info på lappen.

I denna omgång beställde jag lite olika namnlappar. På Filurs hemsida finns en hel drös med bakgrunder, typsnitt och figurer att välja mellan så jag vågar påstå att det finns något för alla. Det är också väldigt enkelt att fixa ihop sin egen etikett och har man inte beslutsångest som jag gör man det på någon minut. Efter lagd beställning har nu dina små etiketter i din brevlåda inom några dagar. Väldigt enkelt och smidigt alltihop. :)

Nu använder jag inte dessa små etiketter enbart till Noah och hans kläder och saker utan även till mina. Bland annat min iPhone-laddare och min tag till jobbet har fått sig en liten etikett. Perfekt när man är tillsammans med andra och det är så lätt att bli av med sin laddare, med en liten etikett får jag alltid ha min i fred.

Kram, J

Detta inlägg är ett samarbete med Filur namnlappar.


Annons

Kommentarer


 1. Malin 8 augusti, 2017 on 19:35 Svara

  De är så bra!! Namnar allt från nappar till regnkläder :-)
  Andra gången vi beställde fick vi dock dåliga som lossnade efter en tvätt.
  Mailade dem, tog tio min sen svarade de att nya var på väg. Sjukt bra service!!

  • jessicaolers 8 augusti, 2017 on 19:43 Svara

   Men visst är de Malin, är så otroligt nöjd med dem. Trist dock att du fick dåliga en gång men så bra att det ordnade sig. Alla kan ju göra misstag men det är hur man ”räddar upp det” som räknas tycker jag. Älskar bra service och det upplever jag verkligen att Filur har. Och så är de väldigt snabba och sådant uppskattas ju alltid. Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *