VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Första dagen!

Idag var min första dag efter semestern och jag ska villigt erkänna att det tog emot när klockan ringde och det var dags att stiga upp. Hade mer än gärna sovit vidare tillsammans med övriga familjen men är semestern slut så är den. Noah är ju ledig en vecka till så nu är farfar uppe och hänger med honom och på onsdag kommer farmor. Det blir lite pusslande men hittils har det gått väldigt bra.

Idag blev det dock en annorlunda dag på jobbet då jag gjorde praktik i ett av våra apotek. Alla nyanställda ska göra det under tre dagar och denna vecka var det min tur. Allt gick verkligen jättebra men jag är ganska trött i fötterna. Inte van att stå en hel dag. :) Eftersom jag inte alls har samma kunskap som de som jobbar i apoteken permanent har jag mest stått i kassan, packat upp varor och tagit emot kunder som ska köpa egenvård. Alltså enklare saker som schampo, värktabletter eller plåster. :) I de fall de varit mer avancerade frågor har jag fått hänvisa och det har också gått bra. Alla kunder är så gulliga och har haft tålamod med mig. Extra kul är det att se hur det vi gör på marknadsavdelningen tas emot i ”verkligheten”. Vi kan ju tänka på ett sätt men sen när det väl är på plats kanske det blev helt annorlunda. Bra att ha med sig till nästa kampanj.

Så här första dagen efter semestern känner jag mig rätt seg så ska nu lägga mig i sängen och läsa lite i min bok. Grabbarna gick iväg och tog ett kvälldopp så jag är solokvist här en stund så det gäller att förvalta sina minuter väl. :) Även om jag läst en del på semestern har jag några böcker kvar att sluka. Love it!


Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Stine 8 augusti, 2017 on 09:40 Svara

  Hej Jessica 🙂.
  Tänkte höra om du har tips på nå fler böcker som är bra. Jag är just nu inne i en läsperiod och just nu har jag inget och läsa 🙂. Jag läste böckerna som Camilla Davidsson har skrivit och dom var väldigt bra. Så nu är jag på jakt efter nya böcker. Hoppas du har lust och ge mig nåt tips 🙂.
  Önskar dig en trevlig dag på jobbet 🙂
  Kram Stine

  • jessicaolers 8 augusti, 2017 on 19:41 Svara

   Hej Stine! Kul att du gillade Camilla Davidsson, älskade de böckerna och ser så mycket fram emot tills nästa kommer i höst. Har du läst Camilla Läckbergs böcker. Har läst alla och älskar dem. Även Sofie Sarenbrants böcker är jag väldigt förtjust i. Och Denise Rudbergs. Fick tips av min kompis Johanna att ” Fyren mellan haven” ska vara riktigt bra. Har dock inte hunnit läsa den ännu men den ligger på mitt sängbord. Hoppas ovan tips kan hjälpa dig på vägen. Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *