VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Happy Pride!

Idag är jag något sliten efter gårdagens kalas. Jag och R hade planerat att möta upp våra vänner för vinlunch på Brillo och samtidigt titta på Prideparaden. Vara där några timmar och sedan hem till Noah igen som var hemma med vår fantastiska Ida och hennes kille Patrik. Riktigt så blev det inte…istället för hemgång på tidig kväll blev det ett hela-natten-långt kalasande. Ida och Patrik var så gulliga och stannade kvar hos oss hela natten medan jag och R var ute och dansade med våra vänner. Det är ju inte så ofta det händer att jag och R kan gå ut samtidigt så vi är så glada att det äntligen gick att lösa. Kan inte säga det nog många gånger…är så glad att vi lärt känna Ida och hennes kille Patrik. Båda två är helt otroligt fina med Noah och han älskar dem. Allt hade gått hur bra som helst, både med nattning och sedan på morgonen.

Vi fick verkligen en toppenkväll med en massa skratt, bus och dans. Prideparaden var som alltid  fantastisk. Blir så rörd varje gång jag står där på sidan av och ser alla dessa fantastiska människor passera. Det borde vara en självklarhet för alla att få älska vem dom vill men tyvärr ser inte verkligheten ut så. Så sorgligt enligt mig! Det är därför det är så viktigt med denna folkfest, att visa att annorlunda är bra. Och att kärlek är till för alla oavsett kön, hudfärg eller religion. Det är så jag uppfostrar Noah. För honom är det helt naturligt med en kille som är kär i en annan kille. Han reagerar inte ens utan det är självklart för honom. ❤️

Hur roligt det än var igår så kommer det nog dröja ett tag tills nästa festlighet. Som småbarnsmamma orkar man ju inte lika mycket längre men då och då är det kul att sätta på sig klackarna och ge sig ut på stan. Tack alla inblandade för gårdagens hejdundrande kalas. Och som vanligt när jag har vansinnigt roligt glömmer jag bort att ta bilder. Denna bild är den enda bilden jag tog på hela kvällen. 😊


Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *