VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Älskade Smögen!

Vi hade två magiska dagar i Smögen hos Rasmus barndomskompis Axel och hans familj. Dagen då vi kom var det sol och fint väder trots att prognosen visat moln och regn. Älskar när det blir så. När vi kom fram åt vi en god lunch tillsammans som Axel och hans mamma Ingegerd fixat till oss. Efter lunchen blev det nybakade blåbärsmuffins…en sådan lyx!


Eftersom Noah älskar allt med motorer tog vi en tur ner till bryggan. Kollade på folk och på alla fina båtar som låg där. Vissa båtar är som stora skepp. Skulle mer än gärna spendera en vecka på en sådan. Men då gärna någonstans i Medelhavet så man fick garanterat bra väder. 🙂 Den svenska sommaren kan man ju tyvärr inte lita på…

På kvällen fixade Rasmus och Axel god middag och vi hängde alla hemma i huset. Deras andra barndomskompis Leo och hans sambo Agnes kom också förbi och vi hade en väldigt härlig kväll tillsammans. Så mysigt att bara vara. Äta och dricka gott och inte behöva tänka på tidsplaner och deadlines. Älskar semester och sommarlov! Vi gjorde gino till efterrätt med jordgubbar och kiwi och herrejösses så gott det var. Syrligt och sött på en och samma gång. Och så en klick grädde som pricken över i:et. Mums!



Innan hemfärd hann vi även med ett bad från klipporna, eller Axel och Rasmus badade. För mig och Noah var det lite för kallt så vi stod och hejade på dem på bryggan. Noah tyckte det var superkul och hoppade som en liten kanin på klipporna. Efter bad tog jag och Noah en tur till lekparken och fångade alla Smögens tjuvar. Tydligen har Bamse och hans vänner också semester så alla tjuvarna i Bamse hade samlats i Smögen. 🙂 Nu är de dock bakom lås och bom.



Innan vi lämnade Smögen gick vi ner på Göstas och köpte skaldjur till lunch. Jag är verkligen löjligt förtjust i skaldjur så jag var mycket nöjd med vår lunch. Även denna sommar får Smögen 10 poäng.


Nu är vi tillbaka på Rasmus pappas lantställe. Idag gör vi Lysekil och i morgon blir det Liseberg för hela slanten. Väderprognosen säger regn men vi har bestämt att vi kör ändå. Det får bli stövlar och regnkläder på om det är så att regnet öser ner. Hoppas dock på uppehåll. Håll tummarna!

Kram, J


Kommentarer


  1. Emma-Lou 29 juli, 2017 on 14:56 Svara

    Smögen som är så fint 🙂

    • jessicaolers 29 juli, 2017 on 21:09 Svara

      Eller hur, drömmen vore att ha ett hus där. ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *