VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Sitges

En av dagarna här i Spanien tog vi tåget in till Sitges som tog ungefär 20 minuter. Om jag ska vara helt ärlig var den staden lite mysigare än Calafell där vi bor. Här fanns mysiga små gränder och själva staden kändes inte så ”ny” som Calafell. Stranden var dock inte lika bra som ”vår” och de hade inte samma härliga strandpromenad som vi har. Den är för övrigt magisk och väldigt lång, perfekt för våra morgonpromenader. 

I Sitges strosade vi omkring bland de mysiga gränderna, åt en god middag och barnen lekte och åt glass. En perfekt kvällsutflykt enligt mig…Nu njuter vi av sista hela dagen här i Spanien. I morgon kväll bär det av hemåt till Stockholm igen. 3-års kalas och bröllop står på schemat. :)

Kram, JAnnons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *