VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tips!

I helgen köpte jag världens finaste läppstift från Laura Mercier. Jag har ett läppstift från det märket sedan tidigare och älskar det. Superhärlig konsistens och jättebra pigment. Denna gång valde jag ett rött läppstift, Portofino red och jag är meganöjd. Känner mig superfin i det, en perfekt färg nu till sommaren när man fått lite färg från solen.När jag skulle köpa läppstiftet började säljaren prata om en läppenna som skulle vara så bra enligt henne. Hon var dock osäker på om de hade någon kvar eftersom de sålde jättemycket av just den produkten. Jag tänkte först att det var ett säljtrick men bestämde mig sedan för att skicka iväg min ”skeptiska sida” och testa den där magiska produkten. Som tur var så hade de en kvar som jag köpte och det ångrar jag verkligen inte. Vilken läppenna! Andra pennor jag haft har gjort en torr hinna på läpparna men inte denna. Den är som att smörja in sig med ett vårdande läppbalsam och läppstiftet sitter som berget. Så glad att jag ”gick på” säljarens säljsnack. :)Nu blir det sen lunch här i Spanien. Vi har lite vänt på dygnet men det är väl så det ska vara när det är sommar och semester. :)

Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *