VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så skönt med semester…

Hur skönt är det inte med semester? Inga måsten, ingen stress. Noah älskar verkligen att vara här nere och verkar inte lida av värmen (som jag gör då och då). Jag vet att man inte får klaga men då och då längtar jag efter lite svala vindar. Så är det. :) Hittils har vi tagit det väldigt lugnt om dagarna. Ätit frukost i lugn och ro och sedan en sväng ner på stranden för bad och lek. Solen är verkligen megastark och trots att vi smörjer oss med spf 50 vågar jag inte vara ute hela dagen. Det är dock inte det lättaste att få in Noah i skuggan. Igår lyckades jag en liten stund när jag lockade med Bamseböcker. 

Så här har det hittills sett ut på vår semester…bilderna kommet lite huller om buller precis som det är på semester. 😊 Lite strand, lite pool…

Hoppas du har det bra oavsett om du jobbar eller har semester.

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. J 15 juli, 2017 on 13:48 Svara

    Åh vad härligt!:) vi brukar köra med Uv-kläder på sonen utomlands och en bra skyddande keps med typ en kappa som täcker nacken. Han vill bara bada konstant och jag är orolig att han ska bränna sig men med Uv-kläderna känns han mer skyddad. Brukar ha med ett gäng så vi kan byta till torra emellanåt:) njut och ha det fortsatt gott där nere:)

    • jessicaolers 16 juli, 2017 on 12:45 Svara

      Det var tanken J men han vägrar både tröja och hatt. Så nu blir det pauser då och då även om han helst av allt skulle vilja bada hela dagarna. 😊 Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *