VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Lördagens kalas…

I lördags var ju jag ute och slarvade med vänner. Det var 90-tals fest på Zinkens damm och trots regn hade vi galet roligt! Vi började med drink hemma hos Tobbe och sedan blev det dans och sång på Zinken till både Dr Alban, Aqua och E-Type. Sådan galen nostalgi! Träffade massor av vänner jag inte träffat på länge vilket var ett extra stort plus. 
När 90-tals kalaset var över åt vi lite nattamat och fortsatte sedan vidare in till stan för mera dans. Det blev verkligen en lyckad kväll och jag är så glad och tacksam över mina fina vänner. Och över min man som tom lät mig ha bortamatch. Nu låter det värre än det var eftersom min bortamatch var att jag sov hemma hos min vän Tobbe. :) Så skönt att få sova en hel natt utan att bli väckt en endaste gång. Och extra skönt när man inte kom i säng förrän tre på natten. En mycket lyckad dag/kväll/natt blev det och trots lite huvudvärk dagen efter var det helt klart värt det.

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Så härligt med kalas

  • jessicaolers 14 juli, 2017 on 14:40 Svara

   Verkligen! Särskilt när man inte är ute och kalasar så ofta. 😊

 2. Frida 16 juli, 2017 on 09:08 Svara

  Vilka fina byxor! Var kommer dom från?

  • jessicaolers 16 juli, 2017 on 09:27 Svara

   Frida, jag har köpt dem på COS. Älskar dem! 😍 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *