VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Framme och installerade!

Igår vid 16-tiden landade vi i Barcelona och blev där upphämtade för vidare färd mot Califell. När vi kom till huset vi hyrt blev vi något besvikna. Bilderna stämde inte överens med bilderna vi sett på nätet och det fanns ingen luftkonditionering som vi är ganska säkra på att vi bokade. Pool och air con var två kriterier som var absoluta måsten för oss när vi började kolla boende till semestern.


När vi påpekade det för hon som tog emot oss ställde hon sig frågande och eftersom hon varken pratade bra engelska eller spanska var det inte så lätt att kommunicera. Gaaaah! Vi var lite nedstämda igår då det aldrig är kul att komma till ett ställe som inte känns bra men nu kan vi inte göra något åt det så det är bara att gilla läget. Allt annat är uthyrt så även om jag inte älskar det här stället har jag inget val. Det är här vi kommet att bo den närmaste veckan. 


Huset är verkligen ocharmigt men läget är toppenbra. Supernära stranden och den fina strandpromenaden så det är där vi kommer hänga. Där fläktar det också skönt från havet. Det är det man får fokusera på nu. Det som är positivt istället för att gräma sig över det negativa. Lite får man gräma sig men sen är det bra. Annars blir ju hela semestern förstörd och det vill vi ju inte.


Det är faktiskt första gången jag blir besviken på ett boende jag hyrt genom AirBnb. Alla gånger innan denna har bilderna verkligen stämt överrens med verkligheten. Många gånger har det faktiskt varit ännu bättre än vad bilderna visat. 

Nu ska jag gå ner och börja med frukosten. Vi tog en rejäl sovmorgon idag så vi ligger lite efter i schemat. Men så har vi ju också semester. :)

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Malin 13 juli, 2017 on 14:52 Svara

    Trist när man inte känner sig nöjd :-( men fanns det inga kommentarer från folk som bott där innan? Om bilderna ”ljög” borde ju nån påpekat det …
    Hoppas ni får en härlig semester ändå!!

    • jessicaolers 14 juli, 2017 on 14:42 Svara

      Så himla trist Malin! Nä, alla innan oss verkar ha varit nöjda. Bara positiva recensioner vi sett. Kanske är vi som är kräsna. 🙈 Vi har det dock härligt ändå, man är ju mest ute. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *