VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommarfest!

I fredags var det dags för Noahs förskolas årliga sommarkabaré. I år var temat hav och Noah hade valt att vara sköldpadda. Världens finaste sköldpadda enligt mig så klart. Alla föräldrar var  utklädda till maneter och oj så många fina och fiffiga kreationer som hade knåpats i hop. Jag hittade manethattar på nätet som jag beställde till mig och Rasmus. Till dem var vi klädda i blått. Jag i min byxdress från Lindex som jag förälskat mig i.


Alla barnen var så otroligt duktiga när de framförde alla sina sånger med små steg och rörelser till. Världens bästa pedagoger har övat, övat och övat med dem. Blev så stolt och rörd när Noah kom ut. Min älskade bebis som nu är en stor pojke.


När förskolechefen höll tal till de barn som ska lämna oss och börja skolan till hösten kunde jag inte hålla tillbaka tårarna. Till varje barn hade de satt ihop ett litet kit inför det nya som väntade till hösten. Det tillsammans med fina ord fick mig att börja gråta. Jag har sagt det förr och jag kommer säkerligen säga det 1000 gånger till; jag är verkligen himla glad över att vi har Noah där vi har honom. Mer engagerande och kärleksfulla pedagoger hade vi aldrig kunnat få. Det de gör för Noah och för oss är ovärdeligt. Som ett tack från alla föräldrar och barn hade vi köpt en korg fylld med godsaker till alla fröknarna. Jag har hittat ett supermysigt ställe alldeles där vi bor som har perfekta små presenter i form av oljor, marmelader, choklad, kolor, gott knäcke…något för alla känns det som.





Efter kabaré och avtackning blev det fest. Korv med bröd till barnen och italiensk buffé för de vuxna. Som alltid hade vi en trevlig stund tillsammans. Vi föräldrar fick tid att sitta ner tillsammans och prata medan barnen sprang omkring och lekte på gården. Som tradition öppnade barnen som skulle sluta upp glasskiosken och bjöd övriga barn på glass med alla möjliga tillbehör. Som varje år blev det en succé. Både glasskiosken och sommarfesten.



Vi var en trött trio som landande hemma sedan. 🙂

Kram, aj


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *