VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Mina smycken…

Jag är inte så jätteför smycken och har inte jättemånga. Det som som jag alltid bär är så klart min förlovnings- och vigselring. Är verkligen löjligt förtjust i dem och kan inte tänka mig att jag någon gång kommer att tröttna. Ringarna är i roséguld vilket jag inte hade tänkt från början men när jag i butiken av en slump såg en ring i rosé kände jag direkt att jag ville ha det. Roséguld och diamanter i en fin kombo. :)


Så vad har jag för smycken förutom ringarna? Som sagt, jag är ingen smyckestjej men är det något jag gillar så är det armband. Armband i alla dess former och färger. I helgen fick jag av en kompis detta armband från ICON Design Living och jag verkligen älskar det. Det är gjort av färgade paljetter och så har det ett fint litet hänge. Man virar det flera varv runt handleden som ett armband eller så kan man ha det som ett halsband. I mitt fall kommer det nog bara bli som ett armband men man vet aldrig. :) 

På min önskelista har jag sedan länge detta fantastiska armband från Mumbai Stockholm. Tycker det är så otroligt fint just för att det är så enkelt. Ett tunt armband i roséguld med en liten diamant, precis i min smak. Jag fyller ju 40 år nästa år så kanske får önska mig ett sådant till dess. Det vore väl en fin 40-års present? :)

Jag gillar som sagt enkla och gärna tunna armband. Här är några andra favoriter jag har i mitt smyckeskrin. Det bruna köpte jag när vi bodde i Australien och det gröna är köpt under vår road trip i USA för många år sedan. 


Örhängen använder jag inte så ofta. Eller jag har ett par pyttesmå trianglar som jag alltid har i öronen men de är så små så de knappt syns. Jag har dock ett par örhängen som jag tycker väldigt mycket om. Papegojor i färgglada färger som min mami köpt till mig i Colombia. Blir glad när jag ser dem och de piffar alltid upp även den tråkigaste outfiten. :) 


Och så har jag ju mitt halsband som jag alltid har på mig. Ett långt halsband med två små brickor; ett N för Noah och ett R för Rasmus. På så vis bär jag dem alltid med mig även då vi fysiskt inte är tillsammans. ❤️


Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Linn 14 juni, 2017 on 06:12 Svara

  Så fint halsband, vart är det från?

 2. Diana - "La madre" 14 juni, 2017 on 07:50 Svara

  Kan inte förklara känslan att läsa att fler än mig i bloggvärlden kommer från Colombia! Det låter säker aslarvigt men fasen vad kul att höra och veta det. 😀
  De är jättefina, papegojorna från Colombia. Våra vackra färger.
  Tycker om din stil faktiskt, enkel och vacker, precis så gillar jag stilen.

  • jessicaolers 16 juni, 2017 on 08:34 Svara

   Haha, så roligt att du känner så Diana! Jag blir också glad när jag möter någon från Colombia. Kul att du gillar min stil, alltid roligt att inspirera. Kram och trevlig helg! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *