VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Så mysig restaurang

Igår hoppade vi matlagning i huset och gick istället ner till den lilla restaurangen på åkern. En urmysig restaurang som drivs av ett par som bor här i byn. De har öppet sju dagar i veckan mellan maj och september och resten av året är de lediga. Ett perfekt upplägg för dem verkar det som då de kändes väldigt glada och nöjda med livet. Båda två utstrålade positiv energi och man såg på dem att de hade hittat ”sitt sätt” att leva. Underbart!

Upplägget på restaurangen var enkel och på menyn fanns lite olika val att välja mellan. Man fick en ”grund” som var samma för alla och sedan valde man mellan kyckling, olika korvar, räkor eller kött som grillats på deras specialgrill som de byggt upp. Som tillbehör (det som var samma för alla var en sallad, bakad potatis, någon god grönsaksgratäng och en grillad tomat. Jag valde en Mergues korv som var så fantastiskt god! All mat och alla viner som de hade på restaurangen var lokala och kom från gårdar i närområdet. Så bra! Dessert fick vi ju också så klart. En hel meny fanns det att välja mellan och alla olika godsaker hade kvinnan i paret bakat och fixat. Så himla gott, det kändes verkligen att allt var hemlagat och bakat med kärlek. 

Restaurangen var verkligen så himla mysig med härlig familjär stämning, ett sådant ställe som man minns och gärna kommer tillbaka till. Så härligt att se hur de med enkla medel och lite fantasi skapat en liten oas mitt på en åker med vinrankor som närmaste granne. 

Kram, J


Kommentarer


  1. Claudia 12 juni, 2017 on 19:28 Svara

    Hej! Så snygga byxor & blus – vart kommer de ifrån?
    Tack för en bra blogg! Kram

    • jessicaolers 13 juni, 2017 on 16:04 Svara

      Tack Claudia! Byxorna är köpta i en butik i Melbourne och blusen är från Zara. Det var dock ett tag sedan jag köpte den. Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *