VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Picknick och en massa djur

Igår gjorde jag och lilla familjen en liten utflykt. Vi tog cyklarna och cyklade bort till en 4H gård som inte ligger så långt från där vi bor, 4H-gården Augustendal heter den. Supersmidigt med cyklarna, man känner sig så himla fri tycker jag. Det är ju mysigt med promenader också men med cykel tar man ju sig fram lite snabbare. Just nu åker Noah bak på Rasmus cykel men jag ska också köpa en cykelstol till min cykel så att även jag kan skjutsa honom. Bästa vardagsträningen! 🙂


Vi började utflykten med att hälsa på alla djuren. Det fanns både hästar, får och getter. Vi såg även katter, kaniner och höns. Det var som att vara på en liten bondgård mitt i stan. Hur härligt som helst. Gården ligger alldeles vid vattnet och i anslutning finns även en stor lekpark med massa skojiga saker. Noah träffade även en ny kompis. Det kom en farbror och satt sig på en parkbänk inte så långt från oss. Snabbt sprang Noah iväg till honom, hoppade upp bredvid honom och började småprata. Älskade fina unge! ❤️


Vi hade fixat i ordning picknick som vi åt på en filt vid vattnet. Supergod pastasallad med massa gottigheter i. Och så en och annan godsak. ? Har hittar världens godaste sura pinnar som har blivit en ny favorit hos alla i familjen. Lite nyttigare godis som är både ekologiska, veganska och laktosfria. Och sååå goda! 






Efter lek, bus och mat cyklade vi hem igen. Vi tog dock en glasspaus vid Hornsbergs strand. Jag åt årets första mjukglass med strösslet som jag älskar. Det är inte alla glasskiosker som har just detta strössel så jag blev extra glad när jag såg det. Resten av kvällen tog vi det väldigt lugnt. När Noah somnat slöade jag i soffan och kollade på först dokumentären om vår kronprinsessa och sedan första avsnittet av Victoria på fyran. Mumsade även i mig mer godsaker, charkuterier och gruyere. Min absoluta favoritost.



Nu ska jag och mina killar cykla in till stan för lunch på Jamie’s Italian vid Stureplan. Jag älskar ju intalienskt så jag ser verkligen fram emot denna lunch på stan. Så skönt att inte behöva laga själv utan bara få sätta sig ner, välja och sedan bli serverad. Det behöver man då och då.

Kram, J


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *