VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Familjefredag

Idag har ju både jag och Rasmus varit lediga från jobbet så vi började dagen med en power walk. Det är alltid lite körigt innan vi kommer iväg men idag gick det faktiskt ganska smidigt. Några små utbrott från den yngsta i familjen blev det dock men inget som tog evigheter att komma över. Puh! Efter promenix blev det en ganska snabb frukost för att sedan åka iväg och hämta lite paket med kläder som jag beställt. En skinnjacka till mig som jag ännu inte vet om jag ska behålla. Jag har ingen skinnjacka men måste känna efter om jag verkligen behöver en. Beställde även en väska som jag spanat in  länge så den kommer jag definitivt att behålla. Det känns som man aldrig kan få för många väskor. ? Beställde också en del plagg till Noah. Första gången jag beställer barnkläder på COS så jag är mycket förväntansfull. Lovar att visa bilder på allt jag behåller. Det kan bli så att det endast blir väskan. Har ju lovat mig själv att hålla nere på shoppingen.

Resten av dagen har vi bara hängt hela familjen. Vi tog cyklarna in till stan och åt en god lunch på Jamie’s Italian vid Humlegården. Så god mat och fantastisk service. Ett perfekt ställe att gå till med barn. När vi kom fick Noah ett litet kit med papper och kritor. Hans meny fick han i en sådan där kikare med bilder (den fanns även som vanlig meny). Så smart idé där barnet kan välja vad de vill äta genom att titta på en bild. Noah valde spagetti och köttbullar. Själv åt jag en galet god pasta med mustig tomatsås och aubergine. Rasmus valde en tryffelpasta, även den väldigt god.





Noah har ju (som de flesta barn) lite svårt att sitta still så när han hade ätit upp kom den gulliga servitrisen och frågade om han ville följa med till köket och se när kockarna gjorde pizza. Drömmen för en nyfiken kille som Noah. Han blev även kompis med vår servitör och fick hjälpa honom med att servera och fixa menyer till några andra gäster. Är det något vår Noah är så är så är det kavat och orädd. Älskar de egenskaperna hos honom även om det ibland inte känns helt 100 när han knatar fram till okända människor på stan.

Noah älskar parmesan så den gulliga servitören gav Noah en hel skål. 🙂


Efter lunchen hade jag tänkt nöja mig med en kaffe men efter en titt på dessertmenyn ändrade jag mig kvickt. Valde en pavlova med hallon som var så himmelskt god, en perfekt dessert helt i min smak med maräng, grädde och syrliga hallon. Missa inte om du gör ett besök här. Missa inte heller deras egengjorda lemonad. ?



Trots världens busigaste lilla kille som skulle göra både det ena och det andra under vårt restaurangbesök fick vi en väldigt härlig lunch tillsammans. Känner att detta måste vi göra lite oftare. Kan verkligen rekommendera Jamie’s Italian om du precis som vi är småbarnsföräldrar. Väldigt barnvänlig restaurang med mycket god mat att välja på. Nästa gång måste det bli en pizza för mig, de såg nämligen galet goda ut.

Nu ska jag gosa extra mycket med mina killar för i morgon far jag till La France! Älskar när Noah sitter i mitt knä. ❤️


Kram, J


Kommentarer


  1. Åh så underbart det verkar varit 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *