VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Härliga helg!

Här sitter jag på bussen på väg för att hämta min lilla skrutt. Känner mig väldigt glad och tillfreds med livet idag vilket är så härligt, bästa känslan. Vet inte om det är det härliga vädret med värme och sol som äntligen är här eller för att det är helg på ingång som gör att mitt humör är på topp men oavsett så känns det väldigt bra. Nya jeans har jag på mig också, så galet sköna och perfekt med trasiga knän idag på årets hittills varmaste dag. ☀️

I helgen har vi en del planerat men inte för mycket för att det ska kännas jobbigt. Ikväll ska vi hem till några vänner som fick en liten bebis för några veckor sedan. Det ska bli så mysigt att få träffa den nya familjemedlemmen, ja hela familjen så klart men extra mycket ser jag fram emot bebisgoset. Får se hur Noah reagerar med tanke på att han just nu är väldigt mammig men jag tror att det ska gå bra. Han är ju väldigt förtjust i bebisar och pratar ofta om att han vill ha en lillebror. I morse när jag berättade att vi skulle hälsa på Ossian och hans lillebror sa han att det var hans lillebror. Han har gjort så tidigare en gång när vi var och hälsade på några vänner med en bebis. När vi skulle gå såg han allvarligt på mig och frågade var hans bebis var. Han tyckte vi skulle ta med oss deras bebis för det var i hans värld hans bebis. Gullis!

Förutom häng med bebis och vänner ikväll har vi två kalas inbokade, ett vuxenkalas på lördagen och ett barnkalas på söndagen. På lördag är det Rasmus barndomskompis och hans flickvän som fyller år och på söndag är det Noahs dagiskompis. Sist vi var på kalas hos dagiskompisen hade de gjort världens godaste hamburgare med chimichurri till, så galet gott. Håller tummarna för att det blir hamburgare i år igen. :)

Något annat roligt som händer i helgen är att jag äntligen ska köpa mig min nya cykel. Ville inte göra det förrän cykelrummet i vårt hus var färdigt och nu är det äntligen klart. Det kanske låter fånigt men jag vill inte ha min cykel ståendes utomhus, dels för risken att den ska bli stulen men också för att det känns som att den håller sig fin längre om den får stå inomhus. Har ju tänkt att jag ska ha denna cykel i många, många år och då gäller det att ta hand om den. Frågade ju er i bloggen tidigare gällande färg och nu har jag bestämt mig, det blir den gröna. Det var den jag hade tänkt från början och det sägs ju att man ska gå på den där första känslan. Nu fattas väl bara att cykeln i just den färgen inte finns bara för att jag väntat så länge men jag hoppas att jag inte ska ha sådan otur. 

Vad hittar du på i helgen?

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. E 20 maj, 2017 on 17:52 Svara

    Var är jeansen från? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *