VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vår…höst…sommar…

Alltså det här vädret gör mig galen. Ena dagen superfint och varmt och andra dagen kyligt och blåsigt. Det behöver inte ens vara från en dag till en annan utan kan vara från förmiddag till eftermiddag om det vill sig riktigt illa. Vet typ aldrig vad jag ska sätta på mig när jag går hemifrån. Ännu svårare är det med Noah Bus som är ute väldigt mycket om dagarna. Nä, nu längtar jag verkligen till solen och värmen kommer på riktigt. Har hört ett rykte om att det till helgen ska bli fint, hoppas hoppas! 

Måste då in i vårt kaos till förråd och leta fram alla mina vårkläder. Jag skiftar nämligen min garderob efter säsong. Egentligen önskar jag att jag slapp det och kunde ha allt framme samtidigt men på grund av platsbrist får det bli så här. Det är nog därför jag tycker det är extra jobbigt med det här vädret som aldrig kan bestämma sig. Jag kan liksom inte lägga undan alla vinterkläder för ett tu tre så är det kallt igen och då behövs ju de där varma kläderna. 

Inför denna gångs skifte ska jag vara duktig och redan nu rensa ut de höst- och vinterkläder som gjort sitt. Jag ska även lämna in mina jackor på kem och mina skor på lagning så att allt är redo att användas med en gång när hösten sen kommer. Har varit slarvig med det tidigare men i år är året då det ska ske. Heja mig! Jag ska även skapa mer ordning i vårt förråd. Hitta något fiffigt system som gör det enkelt att hitta alla saker som vi förvarar där inne. Och kanske ta en till rensning, misstänker nämligen att det finns en hel del saker där inne som bara ligger där och samlar damm. Bort med allt sådant! Gillar ju att ha ordning och reda och det gäller även förrådet. Det blir så mycket lättare att hitta då. Nu är tex Rasmus fotbollsskor och mina regnbyxor puts väck borta men jag vet ju att de finns där någonstans i röran. Frågan är bara var? :) 

Drömmen vore att ha det så här, där allt hade sin plats och man inte var tvungen att plocka ut allt för att komma åt den där kartongen längst in. Får nog dock fortsätta drömma. I alla fall så länge vi bor där vi gör nu. Men, någon gång i framtiden ska jag ha det så. Risken finns väl då att man samlar på sig alldeles för mycket skräp. :)


Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Håller med – DRÖMMEN! Men ja… lär inte höns. Och då bor vi ändå på närmare 300 😂😂 *skämmes*. Alltså 10 cm mellan galgarna?! Eh nej, kommer aldrig hända!

  • jessicaolers 17 maj, 2017 on 21:56 Svara

   Men va, så det blir inte bättre trots bättre yta Lisa? Så typiskt. 🙈 Kram

 2. Lisa / livet från den ljusa sidan 17 maj, 2017 on 19:07 Svara

  Lär inte hända ska det stå! :)

 3. Stina 17 maj, 2017 on 23:47 Svara

  Alltså jag har säsong på mina kläder med. I början var det av platsbrist men nu tycker jag det är lika spännande varje gång det är dags att skifta kläder. Blir lite som julafton. Har ju liksom glömt vad det var man hade… 😁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *