VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Nytt favoritmärke!

Jag har ett nytt favoritmärke till Noah. Märket heter Civiliants och de gör så otroligt fina barnkläder precis i min smak. Noah har både hoodies, t-shirts och byxor/tights från dem och allt är verkligen superfint. Gillar du som jag barnkläder med inte så mycket krusiduller måste du kika in på deras hemsida. 

Ett extra plus är att alla kläder görs i ekologisk bomull vilket för mig är superviktigt. Jag tänker mer och mer på att handla ekologiskt både när det gäller mat men även kläder och andra saker. Blev därför så himla glad när jag såg att Civiliants också tänker på vår miljö och gör det lättare för mig att bidra.

Här är några smakprov på tröjor, t-shirts och byxor/tights ur Noahs garderob…

Är verkligen så förtjust i dem och tycker plaggen passar perfekt på vår älskade pojke.

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Verkligen jättefina kläder :). Så söt han är också :)

    • jessicaolers 17 maj, 2017 on 21:56 Svara

      Visst är du, både jag och Noah är supernöjda. 😍 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *