VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så enkelt…

Detta inlägg är ett samarbete med MatHem.se

Du vet ju att jag sedan en tid använt mig av att handla via MatHem. Du har säkert också förstått att jag är meganöjd. Dels så kör vi Mathems matkasse varannan vecka men så handlar vi även övrig mat från deras site. För mig är det så otroligt smidigt och enkelt att klicka hem det vi behöver och sedan få det levererat hem till dörren. Och så tiden vi sparar…för mig som heltidsarbetande mamma är det guld värt. För att inte tala om att slippa släpa hem tunga kassar. Så galet lyxigt och så värt! 

Även om detta är ett samarbete kan jag ärligt säga att jag skulle handla via Mathem även om jag inte hade det här samarbetet. Så nöjd är jag. Gjorde precis en beställning för veckan. Älskar att kunna sitta i soffan och beställa vad vi behöver. Bara resa mig upp ut soffan och enkelt kunna kolla upp om vi hade spagetti eller inte. Inte behöva chansa och antingen bli besviken för att jag inte köpte när det visade sig att vi inte hade eller köpa på mig för säkerhets skull och sedan komma hem och mötas av att vi hade skafferiet fullt. :) 

Vill du också prova? Just nu får du fri frakt om du uppger koden Jessica i kassan

Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *