VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Heldag på Tom Tits


Idag har syster, jag och alla barnen haft en härlig heldag på Tom Tits. Det var första gången vi var där men säkerligen inte den sista. Här fanns massor att göra och uppleva, experiment att testa och olika åkattraktioner. Idag var det även säsongsöppning av Tom Tits utepark med massor av roliga aktiviteter för barn i alla åldrar. Bland annat fanns en labyrint som Noah tyckte var väldigt rolig att springa runt i.







Det fanns även en tunnel under jorden som min modiga kille testade. Mamman var dock inte lika modig så det var storkusin Alfred och en snäll pappa som var på väg in i tunneln med sin dotter som höll koll på Noah bus. Min älskling bondade så klart med pappan och när de kom upp ur tunneln var de bästa kompisar. 🙂 Han är verkligen social vår pojke, går gärna fram till folk han inte känner och börjar småprata. Ibland får de även en kram, det beror på vilket humör han är på. Idag var han på kramhumör så det delades ut kramar till både höger och vänster. 🙂


Några utbrott och en krock med en spegel som resulterade i näsblod hann vi också med. Det är högt och lågt när man är på äventyr med en snart treåring. Och inte en lugn stund. Eller jo, vid glasspausen satt han still annars for han omkring som en virvelvind vårt lilla yrväder.


Nu är vi båda väldigt trötta så det blir en tidig kväll så att vi är pigga och glada inför nästa äventyr. I morgon blir det nämligen Skansen men min kompis Johanna och hennes Sam. Ser så mycket fram emot det och som det ser ut ska det bli fint väder. Skansen i solljus är ju inte helt fel. Hurra för det!

Kram, J


Kommentarer


  1. Ser roligt ut :). Har aldrig varit där 🙂

    • jessicaolers 14 maj, 2017 on 20:06 Svara

      Det var verkligen superkul, både för barn och vuxna. 🙂 Kram

  2. Ingegerd 15 maj, 2017 on 00:02 Svara

    Hej Jessica!
    Tycker du har så fina solglasögon där du står
    med din syster! Tips var de finns att köpa?
    Hälsn. Ia

    • jessicaolers 15 maj, 2017 on 12:09 Svara

      Hej Ia, solglasögonen jag har på mig är ett märke som heter Le Specs och jag köpte mina i en butik som heter Grandpa här på Kungsholmen. Det var dock något år sedan men är övertygad om att Le Specs fortfarande säljer dem. Kolla in deras hemsida: http://www.lespecs.se. Modellen jag har heter Swizzle. Kram, J

      • Ingegerd 15 maj, 2017 on 12:40 Svara

        Tack snälla för info!
        Krya på dig ! Ia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *