VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Superbra tjänst!

Detta inlägg är ett samarbete med Kry

Hej där! Hoppas att du njuter av det härliga vårvädret som äntligen är här eller i alla fall på väg. Som jag längtat! Älskar våren och sommaren och tycker det är så härligt att ha en semester tillsammans med familjen att se fram emot. Vi har ju som jag nämnt tidigare planerat in en utlandsresa och en roadtrip inför kommande semester vilket känns så härligt. Något som känns väldigt bra inför kommande resor är att jag för ett tag sedan kom i kontakt med tjänsten Kry. En tjänst där du kan få läkarvård direkt via en app till mobilen. Så bra när man som vi kommer att vara på resande fot och inte har tillgång till sin vårdcentral på samma sätt. För barn under 20 år är det dessutom gratis, perfekt om Noah skulle bli sjuk.

Tjänsten funkar som så att du blir uppkopplad mot ett videosamtal. Du väljer själv tid och läkare och som jag upplevt är det lätt att få tider, ofta får du en tid samma dag om du önskar. Det finns även drop-in tider, tjänsten ingår i frikortet och är gratis för barn och ungdomar upp till 20 år. Så himla bra idé som jag tror starkt på. Älskar att man inte behöver vänta i evigheter för att få träffa en läkare och dessutom slipper att sitta i ett väntrum där man riskerar att smittas av andra patienters sjukdomar och baciller. Nä nu kan man ha sitt läkarbesök direkt från sängen om man så önskar vilket känns väldigt lyxigt.

Tänker mig att tjänsten är perfekt när man behöver allmänna sjukdomsråd om allergier, vattkoppor, sår och andra skador som uppkommer i tid och otid. Du kan också få remiss och även medicin utskrivet direkt av läkaren. Du kan med andra ord få samma vård som om du skulle gå och träffa en läkare fysiskt. Det braiga är att du slipper långa väntetider på en undersökning och du kan få hjälp av duktiga och kompetenta läkare var du än befinner dig. För mig känns det väldig tryggt inför kommande sommar och semester.

Kram,’J


Annons

Kommentarer


  1. Den tipsade jag min kompis om i veckan :)

  2. Diana - "La madre" 22 maj, 2017 on 07:45 Svara

    Jag har inte provat än men det låter ju bra, det är ju många gånger man känner att det bara är något litet som man inte orkar ta sig in för med barnen tex.

    • jessicaolers 22 maj, 2017 on 13:55 Svara

      Men jag vet. Och även för en själv är det toppen. :) Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *