VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Noah och jag

Denna helg är ju jag själv med Noah och det ska faktiskt bli riktigt mysigt att bara vara vi. Hämtade upp honom på dagis och sedan blev det en snabb inhandling av lite fredagsmys. Noah hade önskat sig pizza till middag så det blev det så klart. Tycker de här färdiga kitten som finns att köpa är så bra, man får med allt och kan sedan välja till det man vill ha på efter tycke och smak. Idag blev det mozarella, skinka, tomat och salami. Så god blev den. Självklart skulle Noah vara med i köket men när vi väl skulle sätta igång smet han den lilla busungen. :)


Nu ska vi mysa ner oss i soffan med popcorn och äppeljuice och heja på Anja som dansar i Let’s Dance final. Tycker både hon och Jesper är otroligt duktiga men jag håller stenhårt på Anja så jag hoppas att hon står som vinnare ikväll när finalen är över. Så spännande ska det bli! Får se hur länge mini håller sig vaken. Antagligen kommer han somna direkt efter start eller så blir det helt tvärtom att han aldrig vill gå och lägga sig. Man vet aldrig med honom. Vi brukar låta honom vara vaken lite längre på helgerna. På vardagarna lägger han sig annars vid 19.30 men just helgerna försöker vi vara lite mer fria med tiden.


Han får dock inte somna för sent för i morgon ska vi på invigningen av Tom Tits och då gäller det att vara utsövd så att han orkar med allt spännande. Jag har faktiskt aldrig varit på Tom Tits tidigare men hört mycket gott om det så jag ser verkligen fram emot vårt besök.

Önskar dig en fin fredag med denna fantastiska bukett som flyttade in hos oss idag.


Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Åh så fint ni ser ut att ha det :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *