VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Date night!

Hej! Tänkte kikat in här igår men somnade med Noah när jag nattade honom. 🙈 Vaknade till vid 23.30 och var så besviken på att hela kvällen gått mig förbi. Men tänkte sedan att jag nog behövde den där sömnen. Blir alltid helt slut när jag börjar ett nytt jobb så de där extra timmarna jag fick i natt gjorde nog mig gott.

Ikväll efter jobb så ska jag möta upp Rasmus för en liten date. Orangeriet nere på Norr Mälarstrand har en liten tillställning som vi ska gå på. Kul att komma ut lite bara jag och R. Det blir dock inte sent för i tidigt i morgon bitti flyger Rasmus iväg till hemlig destination. Det är han och hans barndomskompisar som ska iväg på en weekend tillsammans. Två av dem har fixat resan så de vet slutdestinationen men de andra har inte en aning. Jag är så nyfiken så jag spricker och försöker spekulera och lista ut var de ska. I morgon vet vi. :)

Så det blir alltså jag och mini som spenderar helgen tillsammans. Det ska bli riktigt mysigt och som jag nämnt tidigare har vi fullspäckat schema med både Tom Tits och Skansen. I morgon blir det dock en lugn kväll hemma med fredagsmys. Noah har önskat sig glass och popcorn men var noga med att vi inte fick säga något till pappa. Det var tydligen en hemlis. 😊

Se så fin inbjudan till Orangeriet är. Blev så glad när den landade i brevlådan.


Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *