VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tjejmiddag!

Igår var ju jag på tjejmiddag men mina fina vänner. Vi hade inte setts på ett tag så det blev en massa prat, skratt och en och annan tår. Vi gick till ett ställe här i Stockholm som heter Mother. Supergod mat så kan verkligen rekommendera stället. Har blivit tipsad om att de har väldigt bra lunch/brunch också så den tänker jag att jag måste prova.

Menyn består av olika smårätter och när jag spanande in menyn ville jag typ ha allt. Valde dock ut tre rätter vilket var alldeles lagom för mig. Skulle kunnat få i mig en fjärde rätt men inte för att jag fortfarande var hungrig utan enbart för att det var så gott. 🙂


Som alltid när jag är ute med mina tjejer har vi så mycket att prata om så att jag glömmer bort att fota. Nästa gång ska jag dock komma ihåg att ta lite bilder. Är alltid så glad och uppfylld med positiv energi efter en middag på stan. Egentligen borde man göra detta en gång i månaden som en stående punkt i sin kalender. En gång i månaden borde man väl hinna med tycker jag. Och det behöver ju faktiskt inte vara en middag utan kan ju likväl vara att man ses på något härligt ställe för frukost som min kloka vän Mia föreslog.

Kram, J


Kommentarer


  1. Men åh så gott och trevligt :). Man borde göra sånt oftare 🙂

    • jessicaolers 6 maj, 2017 on 11:10 Svara

      Man borde ju det…säger det varje gång. 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *