VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nya jobbet!

Hej där! Kikar in här en snabbis eftersom denna veckan går i ett. Började ju nya jobbet i tisdags och från start kändes det så himla bra! Var ju lite orolig med tanke på att förra jobbet inte blev som jag hade tänkt mig men det hade jag verkligen inte behövt. Just nu är mitt huvud fullt av nya namn och ansikten och en hel drös med info som snurrar likt en tvättmaskin. Det är så mycket nytt att lära, processer att sätta sig in i och människor att lära känna men min magkänsla säger att det här kommer att bli bra, riktigt bra! Och roligt, roligt är viktigt.

När jag kom i tisdags hade min nya chef fixat så fint med vackra blommor och en liten present. Blev så glad så jag nästan började gråta. Det är något som alla företag borde göra tycker jag. Kostar inte mycket men gör att man som ny känner sig så otroligt välkommen. Nu hade jag ju säkerligen gjort det ändå men det där lilla extra värmde och gjorde mig väldigt glad.


Efter rundvandring då jag fick hälsa på alla mina medarbetare slog det mig att alla var så otroligt positiva och trevliga, man känner direkt att stämningen är bra på denna arbetsplats och det är ju ett otroligt plus. Ett annat plus är att jag sitter i stan och inte bara ”i stan” utan nära mina tidigare kollegor så nu kommer jag lätt att kunna hålla kontakten med dem. Idag var jag till exempel och åt lunch med mina gamla Åhlénskollegor Johanna och Cissi vilket var så mysigt. Med andra ord så tror jag att jag kommer  stortrivas på Apoteksgruppen. Nu ska jag bara sänka mina krav på mig själv och låta mig själv vara ny.

Hoppas du får en fin kväll! Själv ska jag på middag med mina tjejer Maria och Mia. Så längesedan vi sågs så jag ser verkligen fram emot denna middag.

Kram, J


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *