VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vilken färg?

Igår var jag och testade lite olika cyklar inför mitt cykelköp. Gick till en cykelbutik här på Kungsholmen i närheten av där vi bor och åh så bra de var. Hjälpsamma och kunniga så från dem kommer jag att köpa min cykel när jag väl bestämt mig för vilken färg jag vill ha. :) För nu har jag bestämt mig för modell. Det var den första cykeln jag provade och jag förälskade mig i den direkt. Cykeln jag provade efter ”min cykel” kunde inte mäta sig alls, så skönt när man hittar det man söker direkt. Jag har bestämt mig för att köpa en Skeppshult, modellen som heter Favorit. Ett så passande namn för den blev verkligen en favorit. Hade inte alls tänkt mig en Skeppshult från början men efter att ni mina bästa läsare tipsat mig om detta märke och jag spanat in dem var det ett enkelt beslut. Så skön att köra och så fin. För även om komfort är det viktigaste är det ju också roligt om den är fin att titta på. :)

Nu återstår det bara att välja färg vilket inte är det lättaste…hade nästan bestämt mig för den gröna men efter att jag varit i cykelbutiken idag tycker jag även att den blå är fin. Och den i silver. Sååå svårt, vilken tycker du? 

Har precis vinkat hej då till mina killar som ska åka iväg och serva vår bil samt byta däck. Skönt med en stund för mig själv och mysigt för Rasmus och Noah att göra något tillsammans bara de. Noah var alldeles uppspelt när de for iväg så jag blev alldeles full i skratt. Min älskade fina pojke! Jag ska för en gång skull inte sätta igång att städa som jag alltid gör när jag är själv utan istället ta det lugnt och läsa lite i min bok. Städningen får vänta till i morgon. Hoppas du har en fin lördag.

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Jessica 29 april, 2017 on 15:23 Svara

  Gröna! Sååå fin!

  Har själv en vit cykel, älskar den och färgen.
  Ja vissa tycker säkert det är lite löjligt men viktigt ju med en fin cykel 😀

  • jessicaolers 30 april, 2017 on 17:42 Svara

   Men visst är den Jessica, har bestämt mig för den gröna nu. :) Kram, J

 2. Therese 29 april, 2017 on 18:27 Svara

  Alla cyklarna är fina men den gröna är finast tycker jag!

  • jessicaolers 30 april, 2017 on 17:42 Svara

   Har bestämt mig för den gröna Therese, den är verkligen så fin! :) Kram, J

 3. Sofia 30 april, 2017 on 16:24 Svara

  Den gröna röstar jag på! Kom precis in från en cykeltur med Freja. Vi var upp till Dammyran för att kolla om det kommit grodyngel, men vi var lite för tidiga. Ha en bra Valborg! Kram Fia

  • jessicaolers 30 april, 2017 on 17:34 Svara

   Så härligt att vi tycker lika Fia, jag har bestämt mig för den gröna. Så fin! :) Och hur mysigt lät det inte med en cykeltur till Dammyran. Ibland längtar jag bort från storstaden även om jag så klart också trivs väldigt bra. Känner det mer och mer nu när Noah blir äldre. Ska han liksom växa upp mitt i stan. Känns inte helt 100 om jag ska vara ärligt. Hoppas du och familjen får en fin Valborg! Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *