VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bilder från nya lägenheten…

Nu har vi börjat komma lite mer i ordning här hemma i vår nya lägenhet. Jag älskar den verkligen! Fönstren är magiska och takhöjden gör verkligen så att lägenheten får det där lilla extra. Är också så nöjd med alla möbler vi köpt. Var lite orolig eftersom vi beställde allt innan vi fått tillträde men det hade jag inte behövt vara. Allt blev verkligen superfint tillsammans. Än är vi ju inte helt klara men här ser ni i stora drag hur vårt vardagsrum ser ut i detta nu. Det som saknas är tavlor på väggarna, lite lampor och och lite mer prydnadssaker i fönstren. Eller så får det vara lite tomt så att man lätt kan hoppa upp och sätta sig där. Har en idé gällande tavlor som jag ska visa er när vi bestämt oss helt.

Är så glad för pelarna som finns i lägenheten. En i köket och en i hallen. Och så det välvda taket. Detaljer som gör mig extra glad. Är väldigt nöjd över att vi bestämde oss för gardiner även i vardagsrummet. När solen ligger på blir det väldigt varmt här inne så det är bra att kunna dra för gardinen även om den är ganska skir. Det dämpar ändå en del av ljuset och värmen (och dammet som syns väldigt tydligt när solen ligger på ?). Stegen på översta bilden hittade Rasmus på Blocket tror jag det var. När han köpte den var den dock ljusblå men han målade om den i samma färg som pelaren. Så fin blev den och ett måste för att nå upp i våra övre köksskåp. ?

Lovar att visa resten av lägenheten inom kort. Lite av Noahs rum har ni ju sett och så vårt sovrum. Eller, har jag visat er vårt sovrum när det blev lite mer klart? Måste kolla upp för jag minns faktiskt inte. 🙂 Och så köket så klart. Köket och vardagsrummet är i samma rum, vilket jag tycker mycket om. Gillar att man kan stå och stöka i köket men ändå kunna ”vara med” på vad som händer i vardagsrummet.  

Kram, J


Kommentarer


  1. Semmelmamman 26 april, 2017 on 20:47 Svara

    Så fint ni fått det. Ljuvliga fönster.
    Kram ?

    • jessicaolers 26 april, 2017 on 22:17 Svara

      Visst är fönstren helt fantastiska, älskar dem! ? Kram

  2. Ljuva Magnolia 26 april, 2017 on 21:01 Svara

    Fantastiskt fint!! Härlig personlig stil, åh vad jag gillar!
    Ser fram emot att se mer.

    Kram

  3. Åsa 26 april, 2017 on 21:59 Svara

    Fantastiska fönster och vilken takhöjd, så snyggt!
    Nej du har inte visat sovrummet helt vad jag kan minnas:) Jättefina köksmöbler. Hoppas ni får till all förvaring som ni önskar, man kan verkligen inte få nog av det..;)

    • jessicaolers 26 april, 2017 on 22:16 Svara

      Men jag vet Åsa, älskar det! 🙂 Så bra att du har koll, så ska ni få se sovrummet också. Förvaringen är ett litet problem men jag tror att vi var en lösning. Kram

  4. Lina 26 april, 2017 on 22:01 Svara

    Jättefint! Vart kommer de fina stolarna/fåtöljerna i vardagsrummet ifrån? 🙂

    • jessicaolers 26 april, 2017 on 22:15 Svara

      Tack Lina! 🙂 De kommer från Walles & Walles. Kram

  5. Ida 26 april, 2017 on 23:18 Svara

    Fantastiskt fint ?

  6. Så fint ni har det 🙂

  7. Stephanie 7 maj, 2017 on 16:29 Svara

    Åh, så fantastiskt fint ni har det! Får man fråga vart köksstolarna och köksbordet är köpts ifrån?

    • jessicaolers 7 maj, 2017 on 18:31 Svara

      Tusen tack! Bordet är köpt på Norrgavel och stolarna är köpta på Nordiska galleriet, det är CH20 Elbow Chair. Kram, J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *