VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Rasmus påskägg

Jag har ju glömt att berätta vad Rasmus fick i sitt påskägg. Skulle ju göra det så fort han fått det men glömde totalt bort. Han fick två presenter, eller egentligen var det en till honom och en till oss. Den till honom var en kokbok fylld med maträtter från Sichuanköket. Rasmus älskar ju att laga mat så tyckte att det var en väldigt passande present. Sen älskar jag denna sortens mat så nu blev det ju dubbelt så bra. :)Presenten till oss var en Fuel Box för par. Så här beskrivs boxen på företagets hemsida:

Samtala med din partner om viktiga, roliga, spännande och allvarliga sidor av er relation och livet generellt. Parboxen har 170 öppna frågor indelade i tio kategorier som ger bränsle till meningsfyllda och underhållande samtal!


Jag har länge tänkt köpa denna box till mig och Rasmus men inte kommit mig för förrän nu. Vi behöver verkligen en sån här box. Så mycket mer värdefullt att ta fram denna om kvällarna när Noah somnat istället för att sitta i varsitt hörn i soffan stirrandes ner i våra telefoner. Det får man ju självklart också göra någon gång men inte varje kväll. Min tanke är att någon gång i veckan ta fram denna box och få hjälp med att komma igång med viktiga samtal. Just nu som småbarnsföräldrar kretsar mycket av våra samtal kring Noah och hur vi ska få vardagen att funka så smidigt som möjligt så jag känner att denna verkligen kan hjälpa oss att komma från det. Det är i alla fall min förhoppning. :)


Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Åh verkar vara en jättebra bok :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *