VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Drömhotell..

Är så glad över hotellet som vi bor på här i Amsterdam, ett av de bästa jag bott på. Allt är verkligen så otroligt genomtänkt och alla i personalen är toppklass. Så otroligt vänliga och hjälpsamma på det där perfekta sättet…inte för mycket, inte för lite utan alldeles lagom. Byggnaden som är från 1500-talet är otroligt vacker och rummen och alla sällskapsytor likaså. Överallt finns fina blomsterarrangemang och för mig som älskar blommor är det verkligen så uppskattat. Det finns även en liten trädgård som jag misstänker är helt fantastisk på våren och sommaren. Även nu i grått väder var den fantastisk…


Läget på hotellet är också helt perfekt. Nära till Centralstationen och promenadavstånd till restauranger, caféer och mysiga gator med shopping. Vi hade inte kunnat hamna bättre och är så nöjda med allt.

Jag som älskar frukost har kommit till himmelriket. :) Frukostbuffén är verkligen toppklass, där finns allt som du kan önska dig och lite till. Först finns en stor buffé med olika stationer där du kan plocka det du önskar. En station är fylld med färskpresssade juicer i alla möjliga färger och smaker, min favorit blev apelsin och jordgubb men det fanns även några goda grönsaksjuicer. Förutom buffén finns en meny du kan beställa från och där fanns allt från acai bowl, gröt, ägg tillagade på en massa olika vis, pannkakor, våfflor, nudlar, sallader…ja, en hel drös med godsaker. Du kan säkert förstå att syster och jag satt här länge och bara njöt.
Planerar du en resa till Amsterdam kan jag verkligen rekommendera Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Hoppas på att kunna åka tillbaka och då ta med mig Rasmus så att han också får uppleva detta härliga. Just nu ligger jag på vårt rum i den otroligt sköna sängen. Sippar på en latte och ska läsa lite i min bok. Syster är på spat så jag har vår lilla svit alldeles för mig själv. Ute regnar det men det gör ingenting för det gör det bara ännu mer tillåtet att mysa inomhus. Vill suga ut de sista timmarna innan vi sätter oss på flyget tillbaka till verkligheten. :)

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Förstår verkligen att du tycker om det hotellet :D. Ser helt ljuvligt ut 😀

    • jessicaolers 22 mars, 2017 on 21:29 Svara

      Det var verkligen helt ljuvligt! 😍 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *