VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Helt fantastiskt!

Vi har det verkligen helt fantastiskt här i Amsterdam. Njuter till 100% och bara är. Så skönt att inte ha några måsten utan bara göra det som faller oss in. Vi har bestämt oss för att inte stressa omkring för att hinna se så mycket som möjligt utan istället njuta och vara här och nu. Annars har jag lätt för att stressa från det ena stället till det andra för att ”pricka av” det man ”bör”se. Men inte på denna resa. Denna resa går i lugnets tecken.Hotellet vi bor på är verkligen helt fantastiskt och de tar så väl hand om en. Alla är superhärliga och hjälpsamma och allt är så fint. Det är nästan så att man inte vill lämna hotellet. Frukosten är helt magisk, så magisk att den kräver ett helt eget inlägg så det kommer längre fram. :)


Vår första dag i Amsterdam blev det mycket promenerande i de otroligt härliga kvarteren där det finns mysiga små caféer och trendiga barer. Vi gick även i det lite annorlunda området Red Light District. Väldigt märkligt och så annorlunda mot hemma. Vi åt middag på en galet bra restaurang, The Seafood Bar – Spui. Gillar du fisk och skaldjur måste du går dit. Superhärlig stämning och så god mat. Jag och syster lyxade till det med en fisk och skaldjursplatå. Det var sååå mycket mat och verkligen så gott! Åker du till Amsterdam, gå dit!


När vi kom tillbaka till hotellet gick vi ner i hotellets spa-avdelning och mös. Älskar verkligen denna resa och allt vi får uppleva.
Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Åh det ser verkligen underbart ut :D.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *