VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Framme!

Detta inlägg är ett samarbete med KLM 

Nu är jag och syster framme i Amsterdam och har checkat in på världens mysigaste hotell, Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Jag älskar verkligen att bo på hotell och särskilt på fina hotell som detta. Av det vi sett hittills är allt perfekt så här kommer vi att trivas bra. Nästan så att man inte vill lämna rummet känner både jag och syster. Det kommer vi ju så klart att göra för vi har massor att upptäcka och se.
När vi kom till hotellet överraskade de oss med inte bara en utan två uppgraderingar så nu bor jag och syster i en superhärlig svit med utsikt över kanalerna och med världens finaste Carlos som vår butler. Både syster och jag nästan skämdes när de tog emot oss och visade oss runt men känner nu att vi faktiskt är värda lite lyx och flärd. Det är alla då och då. Är så himla glad över att få tillbringa några dagar på tu man hand med min älskade storasyster. Det blir inte så ofta numer så denna helg känns extra bra för att vi får vara tillsammans.

Nu ska vi strax ge oss ut och upptäcka stan. Jag i mina härliga sneakers som KLM tagit fram och som är handgjorda i Europa. Är du sugen på ett par finns det två sätt att fånga ett par. Antingen kan du gå in på någon av auktionerna (det finns två) på Tradera och buda hem ett par tillsammans med en resa till Amsterdam och ett I Amsterdam City Card som ger dig fritt inträde till olika muséer bland annat men även fri tillgång till all lokaltrafik och en tur på kanalen. Det finns alltså två auktioner och alla pengar går oavkortat till Unicef.
Det andra alternativet är om du köpt eller rest till Amsterdam med KLM mellan den 1/1-27/3 2017 så kan du skicka in ditt bokningsnummer och en motivering om varför du vill ha en av dessa unika skor så är du med i tävlingen. För att vara med går du in här. Skon är verkligen superskön och Amsterdam en härlig stad att besöka så in och buda nu! :)


Nu ska jag och syster äta denna som precis kom och sedan bege oss ut på stan.


Önskar dig en fin fredag!

Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *