VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Idag blir det nog klart…

I morse tidigt kom snickarna hem till oss för att montera våra väggskåp i köket och fixa med lite annat. Jag är så nervös och förväntansfull inför att se slutresultatet. Jag hoppas så att det blir bra och precis så som vi tänkt oss. När jag sa till snickaren att jag var lite nervös skrattade han bara och lovade att de skulle fixa det, jag behövde inte vara orolig. Och det är ju inte det att jag inte litar på dem utan det är snarare hos mig det ligger. Det är alltid samma sak när något ska fixas här hemma. Innan är jag så nervös och när allt är klart visar det sig oftast att jag inte hade behövt oroa mig. Så mycket onödiga tankar och energi som går åt till detta.

Hursomhelst så ville jag låta dem jobba ifred så nu är jag hemma hos våra vänner Sebastian och Krostoffer och bara tar det lugnt. Har med mig min bok som jag är helt uppslukad av, älskar när det blir så. Den är dock snart slut men då har jag ett gäng andra böcket att ta tag i. Mer läsning detta år har jag lovat mig själv och hittills går det löftet väldigt bra. Det gäller att prioritera bort den dör dumma telefonen som jag sitter med i tid och otid.

Nu ska jag strax iväg för att äta lunch med Ida, min gamla klasskompis från när jag pluggade i New York. Vi har inte setts på evigheter så det ska bli väldigt roligt att träffa henne. Annars har jag inte så mycket planer för dagen. Kiropraktorn i eftermiddag och sen hoppas jag på att få hämta min nya kamera som ska komma idag. Vill så gärna få med mig den till Amsterdam.  Den här lilla fina har jag beställt…


Önskar dig en härlig torsdag!
Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *